Tæt på strand med vaskemaskine

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 385, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2870
8 pers.
Antal personer
175 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
5 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Et godt sommerhus på en skøn beliggenhed, tæt på strand og Vesterhavet. Der er vaskemaskine, internet, sauna og spa. Huset er til 8 personer, og er placeret på en 1.262 m2 stor naturgrund, for enden af en lille stikvej. Der er gratis trådløst internet, samt ladestander til El bil.

Tæt på strand og klitter

Dette sommerhus har 8 sovepladser, fordelt på 4 soveværelser. 2 af værelserne har hver en dobbelt seng og de sidste 2 har hver 2 enkelt senge. Der er 2 badeværelser i huset, det store har en bruseniche, der er gulvvarme, en hjørnespa og en sauna. Husets vaskemaskine og tørretumbler er også placeret i det store badeværelse. Gæstetoilettet har en bruseniche og der er gulvvarme. Køkkenet er placeret i den nordøstlige del af huset, her er der en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser på 90 L. Der er udsigt fra køkkenet til stuen, som er placeret i den sydvestlige del af huset. Stuen er lys og indbydende, og klitterne betyder at man er 100 % ugeneret. Der er en brændeovn som både varmer og hygger, der er et fladskærms-TV, parabol, radio m/CD-afspiller og så er der gratis trådløst internet.

Gode terrasser

Der er gode terrasser tilhørende huset, som strækker sig rundt fra øst, mod syd og mod vest. Mod øst er terrassen særdeles anvendelig i morgen og formiddagstimerne og til hen på eftermiddagen. Herefter kan man benytte den sydvendte del, hvor man er helt uforstyrret, ligesom man er på den vestvendte terrasse. Mod vest er den endvidere delvis overdækket, ligesom den er delvis afskærmet både mod syd og mod vest. Der er en sandkasse og en gynge til de små. 

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.262
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, El-Stik (biler), Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...