Hyggeligt feriehus med brændeovn, tæt på stranden

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 434, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2880
5 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Bjerregårdsvej 434 ligger dette hyggelige feriehus med plads til 5 personer. Feriehuset er renoveret i 2021, og det har en fantastisk placering med kun 250 meter til stranden, så dette indbyder til mange dejlige gåture langs Vestkysten. Efter en masse frisk luft i ansigtet, vil I kunne nyde varmen foran feriehusets brændeovn.

Nyd en god bog til brændeovnens knitren 

Dette feriehus skaber rammerne om den perfekte ferie med familien, hvor det handler om at slappe af med hinanden. Stuen, spisestuen og køkkenet er ét stort rum, hvor alle I jeres familie kan være samlet. Der er et stort vinduesparti som sammen med terrassedøren, giver et dejligt lysindfald udefra, som fylder hele rummet.

I feriehusets køkken er der plads til, at I sammen kan lave noget lækkert mad, imens resten af familien hygger sig i sofaområdet med en god bog foran den dejlige varme fra brændeovnen.

Sommerhusets op til 5 feriegæster kan fordele sig på de 3 soveværesler, som alle er indrettet med komfortable senge.

Feriehuset er renoveret i 2021 og fremstår særdeles lyst og indbydende. Renoveringen bestod bl.a. af nyt køkken og badeværelse, hvor der virkelig er tænkt over selv den mindste detalje. Som et ekstra plus er der et vinkøleskab, som har plads til 5 flasker.

Lækker, stor og afskærmet terrasse lige ved siden af Vesterhavet

Sid på terrassen og lyt til Vesterhavets brusen! Feriehuset råder nemlig over en stor, lækker terrasse, hvor der er plads til hele familien. Terrassen er både lukket og afskærmet, så I kan nyde den helt for jer selv. Terrassen indbyder altså til mange gode grillaftner og hyggeligt samvær.

Med Vesterhavet så tæt på, er det oplagt at gå nogle dejlige ture langs strandkanten, hvor I rigtig kan få duften fra Vesterhavet ind igennem næsen, og mærke den friske vind i kinderne.

I dette feriehus er der helt klart lagt op til, at I kan få jer en god, afslappende ferie med hinanden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.202
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...