Hyggeligt sommerhus med dejlig afskærmet terrasse

3
icon
icon
icon

Storebjerg 6, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2883
5 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt og renoveret sommerhus med rolig beliggenhed på en stor naturgrund. Huset er lyst og indbydende og har plads til 5 personer. Her er en dejlig afskærmet terrasse, perfekt til hygge og grill med familie og venner.

Slap af i hyggeligt sommerhus i smukke omgivelser

Dette pæne og hyggelige A-hus finder du i Bjerregård ikke langt fra Vesterhavet og Hvide Sande. Det dejlige feriehus er pænt og lyst renoveret og ligger desuden på en rigtig dejlig naturgrund. Det 79 m2 store hus emmer af feriehygge både inde og ude.

Både vægge og lofter er malet hvide, hvilket skaber en dejlig lys og indbydende stemning i huset. Samtidig går loftet i det store køkken-alrum til kip. Det skaber en dejlig rumfornemmelse i indretningen. Husets køkken ligger i åben forbindelse til stue- og spiseområdet. Det betyder, at uanset hvad I laver i huset, så har en altid en følelse af at være samlet – som familie. Og det er måske lige præcis det, ferie handler om. At være sammen og slappe af i gode omgivelser.

Vælg et sommerhus med en god, afskærmet terrasse

Til et godt sommerhus hører naturligvis også en god terrasse. Terrassen til dette sommerhus er afskærmet, så I kan sidde uforstyrret og i læ og nyde hinanden og sommervejret. Terrassen er perfekt til hygge og grill med venner og familie på dage, hvor solen står højt på himlen. Til terrassen hører naturligvis terrassemøbler og grill.

Oplev den storslåede natur

Naturen i Bjerregård er noget helt særligt. Her finder du lange strækninger med barsk og uberørte hedearealer. Der ligger klitter, som skaber bølger i landskabet, og på den anden side af klitterne ligger Vesterhavet med sine brusende bølger, hvide sandstrande og masser af frisk luft. Landskabet byder på oplevelser for store og små – uanset årstid og alder. Er du til fart og adrenalinkick, kan du prøve kræfter med vandsportsaktiviteter. Og er I til rolige, afslappende aktiviteter, så er der rig mulighed for at opleve den smukke natur. Tag en cykeltur gennem landskabet, eller oplev hede- og klitområdet til bens.

Sommerhuset ligger desuden ikke langt fra havnebyen Hvide Sande, som har masser at byde på for hele familien. Her finder I blandt andet svømmehal, restauranter og caféer og et væld af gode butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2883

D.
sagde , Danmark

Et godt sommerhus til prisen, tæt på strand.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 2.230
Renoveret / Byggeår:2013 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...