Lækkert sommerhus direkte ved stranden i Bjerregård

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 97, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2888
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Ved den yderste klit, og med stranden i baghaven finder man dette dejlige feriehus, med lys og indbydende indretning. Her er 4 soveværelser og plads til 6 personer. Huset er renoveret i 2013 og fremstår overalt lys og indbydende. Mod vest og syd har du en dejlig terrasse.

Besøg stranden i Bjerregård

Når du bor i dette dejlige sommerhus i Bjerregård, bor du næsten direkte ved stranden, kun en klit top adskiller dig fra den smukke sandstrand og det brusende Vesterhav. Her er rig mulighed for at samle skaller og sten, bygge sandslotte, bade og gå lange ture langs den smukke strand. Fra husets sydvest vendte terrasse kan du nyde den friske luft, mens bøfferne simrer på grillen.

Lyst og indbydende

Huset er gennemgående renoveret i 2013 og er lys og moderne indrettet. Her er 3 soveværelser med dobbeltsenge og et værelse med en sovesofa, her er plads til i alt 6 personer. Lyst og nydeligt badeværelse med bruseniche og indgang til pæn stor sauna. Stuen er som resten af huset hvidmalet, og har et flot fyrretræsgulv. Stuen er indrettet med gode møbler, fladskærm og brændeovn. Her er desuden en rigtig hyggelig alkove, perfekt til hygge med en god bog, eller måske en middagslur. I huset er der gratis trådløst internet. Nyere køkken med masser af lys i åben forbindelse med stuen. Nyd middagen i spisestuen med udsigt til den store klit mod vest.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2888

D.
sagde , Danmark

Perfekt beliggende hvis man søger strand og rolig beliggende, med gode cykel og gåture.

D.
sagde , Danmark

Super dejligt sommerhus, virkelig hyggelig indretning og den bedste beliggenhed!Soverum:4
Bolig-/Grundareal:84 / 1.204
Renoveret / Byggeår:2013 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...