Lækkert sommerhus direkte ved stranden i Bjerregård

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 97, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2888
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Ved den yderste klit, og med stranden i baghaven, finder I dette dejlige feriehus med lys og indbydende indretning. Her er 4 soveværelser og plads til 6 personer. Feriehuset fremstår overalt lys og indbydende, mens I udenfor mod vest og syd har I en dejlig terrasse, hvor I kan nyde sommervejret.

Besøg stranden i Bjerregård

Når I bor i dette dejlige sommerhus i Bjerregård, bor I næsten direkte ved stranden – kun en klittop adskiller jer fra den smukke sandstrand og det brusende Vesterhav. Her er rig mulighed for at samle skaller og sten, bygge sandslotte, bade og gå lange ture langs den smukke strand.

Fra feriehusets sydvestvendte terrasse kan I nyde den friske luft, mens bøfferne simrer på grillen, og børnene leger på naturgrunden. Her er både sandkasse og gyngestativ til familiens yngste.

Lyst og indbydende

Feriehuset på Julianevej 97 er lyst og hyggeligt indrettet, og her vil I hurtigt føle jer godt tilpasse. Sommerhuset byder op til 6 feriegæster velkommen til en dejlig ferie. I kan fordele jer på de 4 soveværelser, hvoraf der er 3 med dobbeltseng. På det sidste værelse er der en sovesofa.

Sommerhuset har et lyst og nydeligt badeværelse med bruseniche og indgang til pæn, stor sauna, hvor I rigtig kan slappe af og nyde roen og varmen efter en god gåtur ved vandet. I sommerhuset er der desuden en vaskemaskine, så I kan vaske lidt tøj eller håndklæder i løbet af ferien.

Stuen er som resten af sommerhuset hvidmalet og har et flot fyrretræsgulv. Stuen er indrettet med gode møbler, fladskærm og brændeovn. Her er desuden en rigtig hyggelig alkove, der er perfekt til hygge med en god bog eller måske en middagslur. Her vil børnene helt sikkert også hygge sig med at bygge huler.  I sommerhuset er der gratis trådløst internet.

Her er et flot køkken med masser af lys i åben forbindelse med stuen. Nyd middagen i spisestuen med udsigt til den store klit mod vest.

Ferie i skønne og rolige Bjerregård

Holmsland er den smalle landtange imellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Her har I selvsagt aldrig langt til vand, men beliggenheden på Julianevej 97 er helt ideel i forhold til Vesterhavet. Nyd den kilometerlange sandstrand, baggrundslyden fra Vesterhavet vil følge jer på ferien.

Ligeledes har I heller ikke langt til den lokale købmand, hvor I kan hente friskbagte rundstykker og bagværk – en lille køretur har I til den hyggelige havneby, Hvide Sande, der er super hyggelig. Her er mulighed for at prøve kræfter med vandsport eller besøge de hyggelige butikker nær havnen.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2888

DE
D.
sagde , Deutschland

Hyggeliges Ferienhaus, direkt am Strandübergang gelegen. Schön eingerichtet. Etwas wenig Stauraum für mehr als 4 Personen. Bad und Küche für ein Ferienhaus völlig ausreichend.
Es hat uns an nichts gefehlt und wir hatten eine schöne Zeit!

DE
D.
sagde , Deutschland

Geräumiges und gemütliches Haus mit schönem Alkoven in ganz ruhiger Lage. Die Betten waren sehr gut, der Ofen alt, heizte aber prima! Mit der etwas älteren Küche hatten wir kein Problem, uns hat nichts gefehlt und alle Geräte haben top funktioniert. Die Dusche ist sehr klein und die Toilettenspülung war etwas problematisch. Der Dünenübergang zum Meer ist wirklich nur ein paar Schritte entfernt. Wir hatten zu zweit in dem schönen Haus eine erholsame Woche!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren sehr zufrieden mit dem Ferienhaus, es war sauber und ordentlich. Das Esmark Team war sehr freundlich und hilfsbereit. Im Haus haben uns lediglich mehr Eierbecher gefehlt und wir empfanden den Geschirrspüler zu klein wenn man wie wir mit 6 Personen dort war.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:84 / 1.204
Renoveret / Byggeår:2013 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...