Hyggeligt feriehus placeret i smuk vestjysk natur, tæt på strand

3.5
icon
icon
icon
icon
Julianevej 104, Bjerregård - Søg på husnr. B2893

På Julianevej 104 ligger et hyggeligt feriehus til 4 personer. Feriehuset er beliggende midt i den smukke vestjyske natur, og med kun 400 meter til den nærmeste strand, kan I med sikkerhed nyde en gåtur ved vandet. Har I en hund, så den også meget velkommen i dette feriehus. Efter en tur ved vandet, kan I få varmen ved feriehusets brændeovn.

Retro indrettet stue med brændeovn

Dette feriehus indbyder til en masse hyggelige stunder i feriehusets stue, som grænser op til et åbent køkken. Disse fungerer som husets hjerte, hvor I rigtig kan få slappet af sammen, og nyde hinandens selskab, om man er i gang med aftensmaden eller sidder i sofaen med en god bog.

Feriehuset har en flot, retro indretning, hvor den ægte feriehusidyl er blevet bevaret i form af de træbeklædte vægge, som virkelig skaber hyggen i huset. Når der så samtidig bliver tændt op i brændeovnen, så er der for alvor dømt afslapning for hele familien og jeres hund, hvis I har sådan en.

Nyd jeres ferie, og sov så længe i har lyst! Feriehuset har 3 skønne soveværelser, hvor der i det ene er en dobbeltseng og i de to andre er der 2 brede enkeltsenge.

Gåafstand til både strand og indkøbsmuligheder i smuk natur

Midt i klitlandskabet på Julianevej ligger feriehuset – kun 400 meter fra stranden og 900 meter til de første indkøbsmuligheder. I har altså rig mulighed for, at mærke den friske luft fra Vestkysten under jeres ophold, hvad enten I er på vej til vandet, eller er på en gåtur til købmanden. Den smukke natur kan ligeledes nydes fra feriehusets lækre terrasse, som både er åben og afskærmet. Her er der plads til både solbadning og grillmad, hvis vejret tillader det.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:56 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2016 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Cykelsti fra Nymindegab over Hvide Sande til Søndervig
  • Vinterleje Havn
  • Abelines Gård
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...