Sommerhus med en god terrasse, stor fryser og gynge

3
icon
icon
icon
Sigfred Jensens Vej 18, Bjerregård - Søg på husnr. B2896

Sommerhus med en god og stor og helt lukket terrasse, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og gynge og sandkasse til børnene. Beliggende på en rolig plænegrund, 1000 m fra Vesterhavet. Der er 3 soveværelser i huset, en varmepumpe og gratis trådløst internet.

Rummeligt sommerhus

Sommerhuset er stort og rummeligt, den gode og store entre giver gode muligheder for opbevaring af sko og overtøj. De 3 soveværelser er indrettede på følgende måde, 2 af værelserne har hver en dobbeltseng og det sidste værelse har en køjeseng. Badeværelset har en bruseniche og der er gulvvarme, desuden er husets vaskemaskine og tørretumbler placeret her. Køkkenet er stort og der er meget bordpladeplads. Der er en fryser på 80 l og en mikroovn. Opvaskemaskinen er placeret i entreen lige ved siden af køkkenet. I køkkenet er der endvidere et spisebord med plads til 4 voksne og 1 barn. Stuen er, ligesom resten af huset, med hvidmalede vægge, her er en hyggelig brændeovn, et fladskærms-TV, radio, DVD og gratis trådløst internet.

Skøn lukket terrasse

Der er en rigtig skøn og helt lukket terrasse tilhørende sommerhuset. Den er placeret mod vest, og er ideel hvis man har mindre børn med. I terrassens sydlige ende, er den delvist overdækket, og er derfor velegnet til hyggelige grill aftener. På plænegrunden er der udover gode boldspils muligheder, også en sandkasse og en gynge. Grunden er dejligt afskærmet af træer mod øst, hvilket giver gode læ muligheder og skaber dejligt ro på grunden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.200
Renoveret / Byggeår:1996 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...