Familiesommerhus med spabad samt overdækket og lukket terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Sigfred Jensens Vej 18, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2896
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

På Sigfred Jensens Vej 18 i naturskønne Bjerregård, finder i dette hyggelige sommerhus med plads til hele familien. Sommerhuset til 6 personer er renoveret i 2021, og med den moderne indretning fremstår feriehuset særdeles lyst og indbydende. Sommerhuset byder desuden på et skønt udeareal, hvor dagen kan nydes på den lukkede og overdækkede terrasse med udespa.

Hyggeligt opholdsrum med brændeovn

Sommerhusets hjerterum er det hyggelige opholdsrum, som ligger i åben forbindelse med det veludstyrede køkken. Her er der lagt op til en masse hyggelige stunder i familiens selskab. Brændeovnen sørger for både varme og en ekstra hyggelig feriestemning. I kan med fordel også benytte jer af den energibesparende varmepumpe. I sommerhuset er der en chromecast til jeres rådighed, så I kan streame jeres yndlingsfilm fra jeres egen mobil eller tablet.

Sommerhuset har 3 gode soveværelser, som alle er indrettet med komfortable dobbeltsenge. Her har I mulighed for at få en god nats søvn, inden morgendagens aktiviteter går i gang. I feriehuset er der både vaskemaskine og tørretumbler, så I kan vaske lidt tøj i løbet af ferien. Desuden er det rummelige badeværelse udstyret med gulvvarme.

Overdækket og lukket terrasse med udespa

På varme sommerdage er det oplagt at benytte jer af det store udendørs område, hvor I kan slappe af og nyde solen. En udendørs bruser ved sommerhuset sikrer, at I kan køle af efter en tur til stranden og få vasket sandet af fødderne (kan bruges fra april til november). Senere på aftenen kan I hoppe en tur i udespaen, som indbyder til forkælelse og afslapning.

Dagen kan sluttes af med et lækkert grillmåltid tilberedt på den store gasgrill, som I finder ved sommerhuset. Skulle der komme en lille regnbyge på en ellers lun sommeraften, er der ingen grund til bekymring; Den lukkede og afskærmede terrasse er nemlig overdækket, så I kan sidde i læ for vind og vejr.

Til familiens yngste er der en sandkasse og et legestativ med rutsjebane og gynge. Her kan de få mange timer til at gå, mens forældrene slapper af med et køligt glas vin i de komfortable møbler på terrassen.

Ferie i naturskønne Bjerregård

Sommerhuset ligger i populære Bjerregård, hvor både stranden og Ringkøbing Fjord ligger i gåafstand fra feriehuset. Området er præget af et smukt hede- og klitlandskab, som er forbundet af et godt stisystem.

Den lokale købmand ligger blot 200 meter fra sommerhuset. Her kan I handle friskbagt brød, lækkert kød til grillen og meget mere.

Det kan anbefales at tage en tur til den hyggelige havneby Hvide Sande, som byder på et bredt udvalg af lokale forretninger samt hyggelige caféer og restauranter. Der er også mulighed for at købe nyfanget fisk til aftensmaden.

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...