Skønt nyt luksushus med udendørs spa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Julianevej 31, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2901
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Julieanevej 31 i Bjerregård en den perfekte sommerhusadresse til jer, der vil have det hele: Nybygget luksussommerhus med hyggefaktor og en god beliggenhed. Det stilfulde smukke hus er nybygget i 2019 og har plads til 6 personer og flere hunde.

2 badeværelser og lynhurtig internet 200/200

I dette skønne hus er det nemt at holde ferie for familien på op til 6 eller fx 3 par. 2 gode badeværelser med gulvvarme gør det dejligt nemt at feriere med flere mennesker, udespa, sauna og brændeovn giver et strejf af luksus og hyggefaktor. Med den hurtige 200/200 internetforbindelse kan du lynhurtig streame film. Opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren klarer arbejdet, imens familien hygger på terrassen eller den nærliggende strand.

Hygge med sauna, brændeovn og udespa

Det moderne indrettede hus rummer mange gode detaljer. I det store fællesrum med lækkert køkken og stue står brændeovnen og lover varme og masser af fælles hyggetid. En energibesparende varmepumpe garanterer godt indeklima – men skal I rigtigt slappe af og varmes igennem, så tænd op i husets sauna eller prøv en tur i spaen på terrassen. Det er hele året rundt en skøn oplevelse, men især i den kolde årstid, når aftenhimlen er særlig mørk og stjernerne rigtigt klare og tydelige, bliver turen i udespaen til feriens absolutte højdepunkt.

Om sommeren kan du benytte udebruseren til at vaske sand og salt af efter en tur til stranden.

Lækker strand og indkøbsmulighederne i gåafstand

Med kun 500 meter til Bjerregårds skønne lange hvide sandstrand er det oplagt at tage turen fra Julianevej 31 til havet på gåben. Også når der ikke skal bades eller slikkes sol, er det altid en skøn gåtur, som familiens hund især vil nyde. Også Bjerregårds indkøbsmuligheder ligger ikke længere væk, end at morgenbrødet sagtens kan hentes til fods. Bjerregård ligger i det smukke område Holmsland Klit, hvor morgensolen spejler sig i Ringkøbingfjord og aftensolen går ned i Vesterhavet.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2901

D.
sagde , Danmark

Alt var bare PERFEKT ☺️Et virkeligt dejligt hus, hvor ALT bare var perfekt.
Et sommerhus man ikke vil hjem fra ☺️.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 1.253
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (72 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...