Lyst feriehus til 5 personer og 1 hund – Skøn strandnær beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Humlegårdsvej 5, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2902
5 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et dejligt feriehus tæt på stranden? Så er Humlegårdsvej 5 i Bjerregård et rigtig godt bud! Her kan hele familien samt hund nyde en skøn ferie.  Feriehuset ligger midt i det smukke klitlandskab – kun 350 meter fra stranden. Dertil er det indrettet med både sauna og en brændeovn, som kan skabe en hyggelig stemning til Jeres ferie.

Rummeligt og hyggeligt feriehus med plads til hele Jeres familie.

Feriehuset er renoveret i 2016, det fremstår lyst og pænt og kan danne den perfekte ramme for jeres familieferie ved havet. Dette ser I straks, når I kommer ind i husets opholdsrum. Her finder I en dejlig, rummelig stue, hvori køkkenet også indgår. Køkkenet har en lys og pæn stil, og der er dejligt med plads, så I kan hygge sammen om madlavningen. Imens kan børnene lege eller slappe af i stuen foran husets brændeovn.

Skønne omgivelser – fås ikke bedre!

Feriehuset har nogle skønne omgivelser. Når I træder ud på husets afskærmede terrasse, befinder I Jer midt i det smukke klitlandskab. Her vil I sagtens kunne tilbringe mange timer – Forestil Jer en sommeraften, hvor duften af grill rammer Jeres næse, imens I nyder et glas rødvin og børnene leger i husets sandkasse – Så bliver det ikke meget bedre.

Gåafstand til både strand og indkøb

Beliggenheden er også skøn! I har både strand og indkøbsmuligheder tæt på. Her kan I lufte jeres hund på nogle skønne gåture. Efter en frisk gåtur med den vestjyske vind i ansigtet – Kan I nyde feriehusets dejlige, varme sauna.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2902

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt sommerhus med alt hvad vi havde brug for. Lækkert med den store terrasse rundt om huset, hvor der var god mulighed for sol eller skygge. Vi vender uden tvivl tilbage. Både sommerhuset og området dannede rammen for en dejlig ferie.

D.
sagde , Danmark

Et meget enkelt, men smagfuldt og hyggeligt indrettet sommerhus med mange fine læmulighder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.905
Renoveret / Byggeår:2016 / 1959

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...