Sommerhus med swimmingpool, varmepumpe og hunde tilladt

4
5248
Bilbergsvej 27, Bjerregård - Søg på husnr. B2925

Dette sommerhus er ideelt til ferier hele året rundt. Swimmingpoolen er til stor glæde især for børn, og den hyggelige indretning og gode terrasse fuldender feriestemningen. Der er ikke langt til Vesterhavet, hvor skønne vandreture med hunden kan nydes. Og huset har gratis trådløst internet.

Sommerhus med swimmingpool til børnene

Dette sommerhus er et godt valg til den næste familieferie. Børnene vil med sikkerhed være vilde med swimmingpool og spa. Og det er tilladt at medbringe op til to hunde. Så her er så alle er velkomne. Derudover er huset placeret på den rolig grund, hvor I i fred og ro kan nydes hinandens selskab.

Huset er hyggeligt indrettet og har fem dejlige soveværelser. Tre af værelserne har hver en dobbeltseng, og på de to andre står der to enkeltsenge. Huset har to badeværelser, begge med gulvvarme og en bruseniche. Det store badeværelse med dobbeltvask, vaskemaskine og tørretumbler er beliggende i husets poolområde. I poolområdet er der desuden en ekstra bruseniche, husets sauna, og en stor rund spa til 4 personer. Og rutchebanen til poolen er et sikkert hit hos både børn og barnlige sjæle. Køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, en fryser på 100 L og en mikroovn. I stuen er der en brændeovn, et fladskærms-TV, en DVD-afspiller, en radio m/CD-afspiller. Huset har ligeledes gratis trådløst internet og en energibesparende varmepumpe.

Afskærmet plænegrund – ideelt til hunde og børn

Huset er beliggende på en dejlig plænegrund, som er godt beskyttet af de omkringliggende træer. Dette danner de bedste rammer, hvor familien i egen fred og ro kan hygge sig med leg og boldspil. Og gyngerne og sandkassen er selvfølgelig også til fri afbenyttelse.

Den vestvendte terrasse er delvist lukket og delvist overdækket, så den kan benyttes hele dagen – hvilket er ideelt, når man gerne vil holde øje med børnene. Terrassen er også helt perfekt til familiens hyggelige grillaftener. Og de firbenede familiermedlemmer vil sikkert også nyde at tumle sig naturen og den friske luft.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:149 / 2.067
Renoveret / Byggeår:2008 / 1993

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...