Sommerhus med swimmingpool, varmepumpe og hunde tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Bilbergsvej 27, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2925
10 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 16
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette sommerhus er ideelt til ferier hele året rundt. Swimmingpoolen er til stor glæde især for børn, og den hyggelige indretning og gode terrasse fuldender feriestemningen. Der er ikke langt til Vesterhavet, hvor skønne vandreture med hunden kan nydes. Og huset har gratis trådløst internet.

Sommerhus med swimmingpool til børnene

Dette sommerhus er et godt valg til den næste familieferie. Børnene vil med sikkerhed være vilde med swimmingpool og spa. Og det er tilladt at medbringe op til to hunde. Så her er så alle er velkomne. Derudover er huset placeret på den rolig grund, hvor I i fred og ro kan nydes hinandens selskab.

Huset er hyggeligt indrettet og har fem dejlige soveværelser. Tre af værelserne har hver en dobbeltseng, og på de to andre står der to enkeltsenge. Huset har to badeværelser, begge med gulvvarme og en bruseniche. Det store badeværelse med dobbeltvask, vaskemaskine og tørretumbler er beliggende i husets poolområde. I poolområdet er der desuden en ekstra bruseniche, husets sauna, og en stor rund spa til 4 personer. Og rutchebanen til poolen er et sikkert hit hos både børn og barnlige sjæle. Køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, en fryser på 100 L og en mikroovn. I stuen er der en brændeovn og et fladsskærms-tv. Sommerhuset har ligeledes gratis trådløst internet og en energibesparende varmepumpe til opvarming af pool. I stuen er der en luft til luft.

Afskærmet plænegrund – ideelt til hunde og børn

Huset er beliggende på en dejlig plænegrund, som er godt beskyttet af de omkringliggende træer. Dette danner de bedste rammer, hvor familien i egen fred og ro kan hygge sig med leg og boldspil. Og gyngerne og sandkassen er selvfølgelig også til fri afbenyttelse.

Den vestvendte terrasse er delvist lukket og delvist overdækket, så den kan benyttes hele dagen – hvilket er ideelt, når man gerne vil holde øje med børnene. Terrassen er også helt perfekt til familiens hyggelige grillaftener. Og de firbenede familiermedlemmer vil sikkert også nyde at tumle sig naturen og den friske luft.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:149 / 2.067
Renoveret / Byggeår:2008 / 1993

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...