Havluft, solnedgang og stjerner fra vildmarksbadet på terrassen

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 51, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2937
5 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Her på Julianevej 51 i Bjerregård, midt i klitterne og kun 150 meter fra det brusende Vesterhav, finder I dette skønne og nyrenoverede (2019) feriehus. Huset ligger på en natur/klit-grund og på den lukkede terrasse kan man sidde i vildtmarksbadet og nyde solnedgangen over klitterne – måske med et enkelt glas vin.

Hjemlig hygge i lys og skandinavisk stil

Hjertet i huset er det lyse og hyggelige opholdsrum, hvor der er åbent til den praktisk indrettede køkkenafdeling, hvor man finder fryser (60L), mikroovn og opvaskemaskine.

Sofahjørnet her indbyder til totalafslapning foran den – på de kølige dage – knitrende ild i brændeovnen. Enten med en god bog eller en lille ekstra lur.

Husets 6 sovepladser er fordelt på 3 hyggelige soverum, 2 x dobbeltseng og 1 x enkeltseng, samt 1 soveplads i alkoven i stuen. Badeværelset er lyst og indeholder alt, hvad der er brug for.

Nyd en grillmiddag og udelivet fra den lukkede terrasse

Huset er omgivet af en stor lukket terrasse mod øst, syd og vest, hvor man nemt kan lade både børn og hunde lege frit. På terrassen finder man også et vildmarksbad, hvor der kan sidde op til 6 personer og måske nyde en stjerneklar aften nede fra det varme vand og med Vesterhavets brusen i baggrunden.

En hyggelig grillaften på terrassen en lun sommeraften og med solnedgangen over klitterne, er balsam for krop og sjæl. Her har man alle chancer for at ”koble helt af” og komme retur til hverdagen med ny energi.

Her er rig mulighed for aktiv ferie – hele området her i på Holmsland Klit er kendetegnet ved gode cykelstier – væk fra vejen og lige bag klitterne – igennem sommerhusområdet. En tur til Hvide Sande kan f.eks. byde på fiskeriauktion, spændende butikker – og måske middag på en af byens gode restauranter, inden cykelturen går hjem igen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:63 / 1.220
Renoveret / Byggeår:2019 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...