Idyllisk feriehus med brændeovn og hyggegaranti

3
icon
icon
icon

Grønsletten 1, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2939
4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til Bjerregård. På Grønsletten 1, finder I et hvidt charmerende stråtækt hus. Feriehuset er til 4 personer – så tag endelig børnene eller et vennepar med på ferie, kun 500 m fra havet, og nyd roen og naturen omkring Bjerregård.

Charmerende hvidt feriehus på flot naturgrund

Denne charmerende lille hvide skønhed beliggende på en flot naturgrund hilser jer velkommen til jeres ferie. Huset er indrettet med synlige bjælker i loftet og søde rundinger ved vinduerne. Mændene kan få startet op i grillen ude på den delvist lukkede terrasse, som er oplagt til de lange sommeraftener, og pigerne kan få skænket i glassene og få snittet salaten i det flotte lyse køkken. I kan sagtens nyde hinandens selskab, da køkkenet er i åben forbindelse til stuen og der er adgang til terrassen fra stuen. På 1. sal er der 2 soverum. Det ene er udstyret med en dobbeltseng og den anden har to enkelte senge, som dog sagtens kan skubbes sammen, hvis dette ønskes. Fra det ene værelse har du mulighed for at tage din morgenkaffe med ud på husets måske smukkeste plads – nemlig altanen. Udsigten udover det kuperede landskab er ganske enkelt utrolig smukt – især i morgentimerne.

Lange strande og smuk natur

Bjerregård ligger fantastisk mellem hav og fjord og stedet har en masse at byde på. I kan fx leje en cykel og cykle til Søndervig langs klitterne eller gå flere kilometerlange ture langs stranden og mærke vinden i håret. Kun 15 km mod nord ligger Hvide Sande, som bestemt er et besøg værd. Her indbyder butikkerne til en lille shoppetur og der er et godt fiskemiljø – naturligvis kan der her både købes og spises masser af frisk fisk. Mod syd ligger Bork, som bl.a. byder på Bork Vikinghavn, lysstøberi og legeland. 

Det siger vores gæster om sommerhuset B2939

D.
sagde , Fredensborg

Et skønt og hyggeligt hus beliggende i det smukke område. Huset er godt møbleret og med en god brandeovn samt varmepumpe. Hyggeligt med de buede vinduer. Masser af køkkenudstyr. Kunne godt bruge overdækning eller skur til vores cykler, da den salte havgus har forårsaget lidt rust på cyklerne.

D.
sagde , Danmark

Fint og lyst hus – ligner billederne! Der er ca 1km til strand igennem klitter, så ikke egnet til barnevogn mv.

D.
sagde , Danmark

Jeg følte mig med det samme hjemme i huset . Alt var stemningsfyldt og hyggeligt. Særligt vil jeg fremhæve sengene og dyner / puder – virkelig høj kvalitet som sikrede en fod nattesøvn . Udsigten fra stuen var mageløs- udsigt til klit og hede var en af årsagerne til at jeg valgte netop dét hus. Jeg skal derop igen. Meget snart .
Susanne MunksgaardSoverum:2
Bolig-/Grundareal:84 / 1.927
Renoveret / Byggeår:2016 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...