Pool hus til 10 personer og 1 hund

4
icon
icon
icon
icon
Julianevej 39, Bjerregård - Søg på husnr. B2942

Med kun 200 m til vandet ligger Julianevej 39 godt placeret på en skøn naturgrund i Bjerregård. Feriehuset er indrettet med 5 soverum, alle med dobbeltsenge. Feriehuset er renoveret i 2019 og er naturligvis især et hit for strand- og vand-glade gæster.

Egen ”svømmehal” med integreret spa og sauna

Ta’ jeres vennepar, forældre eller børnebørn med på ferie i dette dejlige feriehus. Her er plads til hele 10 personer og her har I jeres helt egen pool med integreret spa og sauna. Poolområdet bliver opvamet via en energibesparende luft til vand varmepumpe og en yderligere luft til luft varmepumpe opvarmer resten af huset.

Feriehuset er indrettet lyst og køkkenet indeholder selvfølgelig opvaskemaskine, så I ikke skal tænke på at vaske op. Stuen har brændeovnen til de kolde aftenener og en stor sofa lige til at slappe af i, efter en lang dag med aktiviteter og badning. Så smæk benene op og tag en øl og nyd roen og naturen på tæt hånd.

Terrassen er lukket, så hunden ikke smutter på opdagelse selv om terrassedøren står åben og lukker den skønne vesterhavsluft ind i huset. Med kun 200 m til havet er det oplagt at starte dagen med en tur til stranden, evt en frisk dukkert – og evt kan I hente rundstykkerne på vejen hjem – der er kun 800 meter til næste indkøbsmulighed.

Natur og strand i Bjerregård

Her er alle muligheder for at komme ud i naturen. I kan leje en cykel og cykle på naturstien, eller I kan tage en dukkert ved stranden, som siges at være en af de bedste i området. Her kan man også slikke sol og gå langs vandkanten. Måske I finder nogle flotte sten til at male med børnebørnene, når I kommer tilbage til sommerhuset. Vil I på shopping er her også mulighed for det – Hvide Sande ligger kun 12 km væk og byder på både shopping, fiskeri og spisesteder.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:177 / 1.785
Renoveret / Byggeår:2019 / 1993

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Cykelsti fra Nymindegab over Hvide Sande til Søndervig
  • Vinterleje Havn
  • Naturkraft Ringkøbing
  • Abelines Gård
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 35 kilometer)
  • Legoland (ca. 80 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...