Lækkert feriehus med sauna og 2 badeværelser, 200 meter fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 450, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2945
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Tæt på stranden i Bjerregård, på Bjerregårdsvej 450, ligger dette fantastiske luksushus, hyggelig og lækkert indrettet og med en flot sauna på terrassen. De to gode badeværelser gør det let for 2 familier at holde ferie sammen. Sommerhuset er rigtig flot og fortjener bestemt alle sine 5 stjerner.

Hyggelig indretning med bl.a. brændeovn

De 97 stilfulde indrettede kvadratmeter rummer mere end god plads til 6 personer, og de lyse omgivelser sørger samtidig for en afslappende ferieatmosfære. Køkken og stue hænger sammen i ét stort opholdsrum med brændeovnen i centrum. I kan nyde ferien og glemme hverdagen for en stund, mens I f.eks. spiller brætspil med familien foran den knitrende ild i brændeovnen.
Der er tænkt på alt det praktiske, og huset er bl.a. udstyret med både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, hvilket gør feriepakningen lettere.

Sauna og udebruser på terrassen

Terrassen indbyder til masser af udeliv. Nyd det sommerhusområdet og det smukke klitlandskab fra udesaunaen, igennem glaspartiet. Når I har fået varmen, er en tur under udebruseren dejligt (kan benyttes fra april til november).

Her på Bjerregårdsvej 450 har I altid havets lette brusen og salte duft i baggrunden, både når I nyder solens stråler fra liggestolene, og når I nyder en lækker grill middag på terrassen, med solnedgangen over klitterne i baggrunden. Det er rent velvære og balsam for krop og sjæl.

Nyd solnedgangen over klitterne i naturskønt område

Det populære feriehusområde Bjerregård ligger skønt midt imellem hav og fjord. I finder her alt, hvad I har brug for en afslappende ferie. Købmand, legeplads og strand er alt sammen indenfor en radius af 1,2 km.

Har I lyst til en aftentur til stranden, ligger den kun 200 meter fra huset. Her på stranden kan I f.eks. nyde en medbragt kande kaffe, mens den orange aftenhimmel bliver udskiftet med dybblå farver og funklende stjerner.

Området byder på masser af aktiviteter, tæt på naturen. Cykelture, vandreture og ikke langt herfra finder I den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, hvor der er bl.a. masser af vandsportsaktiviteter, bl.a. surf skole og vandski-bane – og mange gode restauranter.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:97 / 1.288
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...