Feriehus med spa, sauna og stor afskærmet terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 93, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2949
8 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset indbyder til afslapning og hygge både indenfor og udenfor. Her kan du komme lidt væk fra hverdagen og bare nyde tiden med familien eller vennerne. Området er roligt og ligger i natursmukke omgivelser – perfekt til lange gåture ved stranden, hygge omkring grillen eller foran brændeovnen.

Slap af og nyd ferien med spabad og sauna

Feriehuset er hyggeligt indrettet, så der er plads til samvær og kvalitetstid. I stuen er der fx plads til at samles omkring et spil, planlægning af feriens udflugter eller bare ren afslapning med en god bog eller film. Der findes også bordtennis-bat i sommerhuset.

Køkkenet er i åben forbindelse med spiseafdelingen og stuen. Og her har du god skabs- og bordplads, så der kan laves mad i fællesskab. Derudover er der to dejlige badeværelser. Og på det ene af dem er der et spabad og en sauna, hvor du rigtig kan slappe af efter en frisk tur på stranden eller en dejlig dag på terrassen.

Nyd solen og den friske luft på den store afskærmede terrasse

Terrassen ligger både syd og vest for feriehuset. Så her kan du nyde mange solskinstimer på de gode sommerdage. Især den vestlige del af terrassen er godt afskærmet af træer og buske, hvilket ikke kun giver læ, men også mulighed for at nyde terrasselivet og grillaftenerne i fred.

Oplev området og den smukke natur

Feriehuset ligger kun en god gåtur fra Vesterhavet, hvor sandstranden indbyder til gåture hele året rundt. Om sommeren er det skønt at nyde solen og blive kølet ned på stranden. Og om vinteren er det opkvikkende med en frisk tur langs vandet for eferfølgende at slappe af foran brændeovnen.

I områderne omkring feriehuset finder du også mange gode udflugtsmål. Besøg fx den hyggelige havneby, Hvide Sande, tag en tur i Legoland, eller kør en tur omkring Ringkøbing Fjord og oplev den smukke natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2949

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus og der var stort set det man havde brug for.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:99 / 1.254
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...