Charmerende sommerhus med sauna og brændeovn, hund tilladt

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 132, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2956
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtigt sommerhus! Her på Bjerregårdsvej 132 fører en lille sti og et par trin op til dette fine renoverede (2019) træferiehus. Huset ligger midt på en flot naturgrund, midt i det populære feriehusområde i Bjerregård, ikke langt fra hverken Vesterhavet, købmand eller legeplads.

Hyggelig og lys indretning, 3 soverum

Hjertet i huset er det kombinerede stue- og opholdsrum, med den praktisk indrettede køkkenafdeling er i den ene ende. Her finder I alt, hvad der er nødvendigt til en god ferie, bl.a. fryserum, mikroovn og opvaskemaskine. I umiddelbar forlængelse er der en hyggelig spiseplads. Den hyggelig stue har naturligvis et dejligt sofahjørne, hvor man på de lidt køligere dage kan nyde en god kop kaffe foran den knitrende ild i brændeovnen, evt. med en god bog.

Fra det nyrenoverede (2019) badeværelse er der adgang til en sauna, som er perfekt til afslapning efter en rask tur til vandet. Huset her er til 6 personer, fordelt på 3 soverum, heraf 2 med dobbeltsenge og 1 med enkelsenge.

Overalt er der lyst og med flotte træ-laminatgulve eller klinker. Her finder man naturligvis også vaskemaskine og tørretumbler, hvilket gør det nemt at pakke let til ferien. En energibesparende varmepumpe sørger for at holde energiforbruget på passende niveau.
Nyd solnedgangen over klitterne og hør havets brusen

Her på den sydvestvendte, lukkede terrasse er der rig mulighed for at nyde solens stråler på den lukkede og sydvendte terrasse. Nyd et koldt glas rosé, mens manden i huset tænder op i grillen og børnene gynger eller leger i sandkassen.

En grill-aften med god mad og vin på terrassen, med solnedgangen og havets brusen i baggrunden er rent velvære og total afslappende.

Bjerregård – familieferie mellem hav og fjord

Hele området er kendetegnet ved store naturområder med gode cykelstier – væk fra vejen og lige bag klitterne – igennem sommerhusområdet, helt fra Nymindegab i syd over Bjerregård og Hvide Sande til Søndervig i nord, og derfra videre enten langs klitterne eller ind i landet.

En tur til Hvide Sande er et ”must” og kan f.eks. byde på fiskeriauktion, spændende butikker, masser af vandsportsaktiviteter – og måske en middag på en af byens gode restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2956

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein kleines, einfaches aber sehr schönes Ferienhaus, was m.E. keine Wünsche offen lässt.
Meiner Frau und mir hat das Platzangebot völlig ausgereicht. Dadurch, dass es auf einem Hügel liegt, hat es zusätzlich ein besonderes Flair. Auch die Sitzgelegenheit ganz oben ist ein Highlight.
Bei Abendsonne da oben ein Gläschen Wein trinken, ist grandios.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön ruhig gelegenes Ferienhaus. Es war alles sauber und es war alles da, was wir brauchten. Wir haben uns wohl gefühlt und würden wieder Kommen.

DE
D.
sagde , Hamburg

Das Ferienhaus ist gemütlich und hat eine schöne Lage.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71 / 1.320
Renoveret / Byggeår:2019 / 1959

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...