Luksus i femstjernet feriehus med sauna, udespa og aktivitetsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 91A, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2964
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et feriehus i særklasse? Så er dette hus i det populære ferieområde i Bjerregård, på Bjerregårdsvej 91A, helt sikkert noget for jer. Særdeles velegnet til den store familie – eller to familier, der gerne vil holde ferie sammen.

Smagfuld indretning i lys og skandinavisk stil

Dette indbydende og moderne feriehus er på 137 m2 og opført i 2020. Lys og smagfuld indretning med sans for detaljen, samt i de bedste materialer. Her er plads til 8 personer, fordelt på 4 store værelser, heraf 2 med dobbeltsenge og 2 værelser med hver 2 enkeltsenge.               

Huset er indrettet med en stor velrustet køkkenafdeling og med en hyggelig stue med en flot panoramaudsigt til den storslåede natur. Stuen lægger op til hyggeligt samvær eller en god bog foran brændeovnen.

Yderligere rummer huset 2 badeværelser, hvor der fra det ene badeværelse er adgang til sauna, samt direkte adgang til husets store terrasse område, hvor I finder både spaen og masser af plads til at nyde solen. Desuden har huset også en lademulighed til elbiler med et type 2 stik.

Aktivitetsrum med billard, bordfodbold og playstation

Dette femstjernede aktivitetshus byder på leg, samvær og afslapning i særklasse for hele familien. Aktivitetsrummet lægger op til familieturneringer i f.eks. billard eller bordfodbold eller prøv et af de mange spil på husets PlayStation i den hyggelige sofagruppe. Det lynhurtige internet på 200/200 Mbit gør det ligeledes nemt at være on-line og surfe på nettet.

Nyd solnedgangen over klitterne og stjernehimlen fra udespaen

Hele vejen rundt om huset er der skønne terrasseområder, hvor I kan nyde jeres ferie i alt slags vejr. Sid på huset vestside og nyd naturen eller få fuldt udbytte af solen i liggestolene på husets solterrasse mod syd.

I kan også læne jer tilbage i udespaen og nyde stjernehimmelen med et glas vin på kanten for derefter at tage et friskt brus under udebruseren (kan benyttes fra april til november) eller slappe af i saunaen, som altsammen er en del af husets wellnessområde.

Kun få minutters gang fra huset finder I det brusende Vesterhav, som inviterer til lange spadsereture langs vandet – måske til solnedgangen.

Et område med masser af muligheder

Hos den lokale købmand, kun 500 meter fra huset, kan I handle frisk bagerbrød til morgenbordet eller måske et par steaks til grillen.

Et besøg i Hvide Sande byder på masser af liv i form af butikker, cafeer og restauranter. Området byder også den aktive familie velkommen med gode cykelstier, 3 MTB-spor i Blåbjerg klitplantage, 18-hullers Minigolf bane i Nymindegab, vandland i Nørre Nebel, surfing i Årgab, fiskeri og meget mere.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2964

D.
sagde , Viborg

Dejligt nybygget feriehus og indrettet flot og minimalistisk. Super dejligt med udespa som vi benyttede flittigt. Meget smart med udebruser. Et lille minus var at man ude fra terrassen havde fuld udsyn til toilettet og de besøgende derinde.
Overordnet dejligt sted og godt feriehus. Esmark service var i top. Vi kommer helt sikker igenSoverum:4
Bolig-/Grundareal:137 / 1.205
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Apple TV, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...