Skønt sommerhus med udendørs wellnessområde i Bjerregård

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 38 B, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2966
8 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Bjerregårdsvej 38 B finder I dette moderne sommerhus til 8 personer. Sommerhuset har flere lækre faciliteter, som indbyder til en afslappende ferie. Den delvist overdækkede og afskærmede terrasse er perfekt til hyggelige grillaftener med familien. Det er tilladt at medbringe jeres hund til sommerhuset.

Lyst opholdsrum med brændeovn

Sommerhusets opholdsrum har plads til hele familien og ligger i åben forbindelse med køkkenet. Her skaber loft til kip og de store vinduer et rigtig godt lysindfald i rummet, så det fremstår lyst og indbydende. Her er en hyggelig atmosfære med en fin brændeovn som spreder varme og ekstra hygge til jeres ferie.

Sommerhuset har en hyggelig og praktisk indretning med både opvaskemaskine samt vaskemaskine og tørretumbler. Derfor behøver I ikke bekymre jer meget om de huslige pligter. I køkkenet er der desuden installeret en vinkøler, så I kan nyde et koldt glas rosé på en lun sommeraften.

De 8 sovepladser fordeler sig på 3 gode soveværelser. I finder en dobbeltseng på 2 af værelserne, og på det sidste værelse er der plads til 4 personer i de 2 køjesenge. Her er desuden en fin hems med et fladskærms-TV, hvor børnene kan tilslutte de medbragte spillekonsoller.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Udendørs wellness med sauna, udebruser og spabad

Sommerhuset er perfekt til jer, som ønsker ro og afslapning på ferien. Sommerhuset har 2 badeværelser med gulvvarme, og på det ene er der endda et spabad, som I kan hoppe i efter en dag i naturen.

Også udendørs er der lagt op til velvære og afslapning. Der findes intet bedre end at slappe af og få varmen efter en lang dag i den friske havluft. Det har I mulighed for I dette sommerhus, som har udendørs bruser, spabad og sauna.

Nyd den store terrasse, som omkranser sommerhuset på alle sider

Der er en i alt 160 m² stor flisebelagt terrasse hele vejen rundt om sommerhuset. Det giver mulighed for at nyde udelivet på terrassen dagen lang, ligesom der her altid kan findes læ. Den delvist overdækkede del af terrassen er ideel til hyggelige grillaftener, hvor man evt. kan tilberede de friskfangede fisk fra Hvide Sande. Terrassen er udstyret med en el-varmer, så I kan blive ude, selvom det begynder at blive køligt. Mod øst er der træer som giver både privatliv og læ. Og har man medbragt cykler, er der et godt stisystem fra Bjerregård til Hvide Sande.   

På naturgrunden er der en sandkasse og en gynge, som er til stor glæde for børnene. Til de lidt ældre er der et stort skakspil på terrassen, som I kan afprøve.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2966

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfektes Ferienhaus mit allem was man braucht.
Aussenpool einfach Super

DE
D.
sagde , Deutschland

Haus in guter Lage. 20 min zum Kaufmann und 20 min zum Strand.
Mit Kindern und Hund zu empfehlen. Jacuzzi auch bei kaltem Wetter gut zu nutzen.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt stort, flot feriehus, fedt køkken med alt udstyr, huset har dejlig terrasse med både sauna og spa.
Tæt på strand/Vesterhavet og indkøb.
Dejligt område – helt klart anbefalelsesværdig.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 1.203
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (59 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...