Velholdt sommerhus ved strand og hede, smuk udsigt

4
icon
icon
icon
icon

Kirstinevej 110, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2971
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Hyggeligt og yderst velholdt sommerhus omgivet af dejlige terrasser, både afskærmet og overdækket. Førsteklasses beliggenhed ved den smukke strand og direkte op af stort fredet hedeareal. Perfekte omgivelser for naturelskere.

Afslapning i de smukkeste omgivelser ved hede og strand

Dette hyggelige og velholdte sommerhus har alt hvad der skal til, for at holde en vellykket og afslappende ferie. Beliggenheden direkte ved strand og hede er uovertruffen for dig der elsker lange spadsereture og smuk og vild natur.

Terrasser til ethvert formål

På de skønne terrasser rundt om huset kan naturen og den friske luft nydes i fulde drag. Den nedgravede solterrasse er genial på en sommerdag, hvor der skal slappes af på liggestolen, og den overdækkede terrasse giver både læ og skygge når du skal nyde frokosten eller en lækker grillmiddag i selskab med gode venner og familie. Ligemeget hvilken terrrasse du vælger har du udsigt til den flotte natur.

Hygge og ild i brændeovnen på en regnvejrsdag

Sommerhuset er rigtigt hyggeligt indrettet og meget velholdt, og er efterisoleret som et nybygget hus. Er vejret ikke med dig, er der masser af muligheder for hygge alligevel. Det superflotte badeværelse har en skøn sauna, hvor du kan blive varmet godt igennem efter en tur på stranden. Tænd op i brændeovnen og nyd en kop varm kakao og en bog, spil et spil med ungerne, hyg dig med vennerne eller tag en dejlig og afslappende lur på sofaen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2008 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...