Hyggeligt feriehus med gode terrasser og havepavillion

3
icon
icon
icon

Sigfred Jensens Vej 21, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2987
4 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er du til ferie med afslapning, råhygge og strandbesøg? Så er dette feriehus på Sigfred Jensens Vej 21 i det populære feriehusområde Bjerregård måske det rette? Perfekt til par eller den lille familie med 1 barn. Købmand, legeplads og det fascinerende Vesterhav med de brede sandstrande ligger alt sammen i gå-afstand og i hele området er der rig mulighed for gode ferieoplevelser med både cykel og bil.

Indretning med fokus på samvær og kvalitetstid

Et typisk feriehus, hvor husets hjerte er den kombinerede stue – spisestue med åben køkkenafdeling. Her er det muligt at være sammen, når der laves mad, ses film eller spilles spil. Er vejret bedst til ophold inden døre, kan du tænde op i brændeovnen og hygge dig med en god bog foran den knitrende ild.

Lyst og praktisk indrettet med 2 soverum, bad og gang. I det ene soverum er der en dobbeltseng og det andet er med en køjeseng.

Nyd solens rytme fra terrasserne

Men det er ikke kun indenfor, at feriehuset indbyder til hygge med familien. Udenfor har du nemlig to gode terrasser, hvor du kan nyde ferielivet og den friske luft.

Terrassen i syd er især god på solskinsdagene, og den er også godt afskærmet, så du kan sidde lidt i læ. Her kan I nyde en veltilberedt grillmiddag – måske friskfanget fisk – alt imens I ser solen forsvinde bag klitterne og farve himlen orangerød.

På den nordlige terrasse kan I sidde lidt mere uforstyrrede. Her finder I også fiskerensepladsen, hvor I kan rense de friskfangede fisk, inden de skal på grillen.

Den skønne havepavillonen forlænger sommeren

Vest for feriehuset finder I en lille havepavillonen. Her har I mulighed for at nyde naturen, selvom vinden er lidt skarp, og derfor er den helt perfekt i for- og efteråret.

Pavillonen er omkranset af buske og træer, så I kan sidde helt i fred og ro og nyde den lille oase.

Nyd det vilde Vesterhav

Når den danske sommer er bedst, kan I lade jer afkøle i de salte bølger og den friske havbrise. Området er især populært, da det ligger helt tæt på Vesterhavet, hvis gode sandstrand indbyder til gåture langs vandet hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2987

D.
sagde , Agedrup

Det er et lille men utroligt hyggeligt hus og vil gerne anbefale til andre

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt lille stråtæktshus med en hjemlig atmosfære, kan kun anbefales

D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus, som jeg klart vil anbefale og har lyst til at tage til igen en gang.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:54 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...