Hyggeligt feriehus med brændeovn, hund tilladt, tæt på hav og fjord

3.5
icon
icon
icon
icon

Sigfred Jensens Vej 22, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2995
4 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her, midt i det skønne feriehusområde i Bjerregård, står dette lille hyggelige sommerhus på Sigfred Jensens Vej 22 og venter på at give netop jer en dejlig ferieoplevelse. Huset er ideelt til den lille familie – på den store grund ligger også et shelter, hvor måske især børnene vil nyde at ligge og kigge på stjernehimlen og lytte til havets brusen.  

Et ”rigtigt” sommerhus til 4 personer, med lys og praktisk indretning

Huset her på den 1200m2 store grund er hyggelig og personlig indrettet. Det kombinerede spisestue-opholdsrum er indrettet med en praktisk køkkenafdeling, hvor I finder alt, hvad der er nødvendig for et godt ophold i huset, bl.a. med mikroovn.

Opholdsrummet er hyggelig indrettet, med spisehjørne – og med sofahjørne, som indbyder til familiehygge – måske med brætspil eller en god bog ved brændeovnen.

2 lyse soverum

Her er plads til 4 personer – fordelt på 2 lyse soverum, som begge er indrettet med 2 enkeltsenge. På et af væreslerne finder I desuden en køjeseng, som børnene vil finde sjovt og hyggeligt.
Badeværelset er praktisk indrettet og har alt, hvad man har brug for. En energireducerende varmepumpe finder i naturligvis også her

Solnedgang og stjernehimmel

En hyggelig og lukket terrasse gør det afslappende at lade børn og familiens firbenede ven lege ude, alt imens man nyder eftermiddagssolen, – og manden i huset tænder grillen. En veltilberedt grillmiddag på terrassen – og med solnedgangen og havets beroligende brusen i baggrunden er balsam for krop og sjæl.

Er man glad for naturen og udelivet, kan man jo overnatte i shelteren – der kan man nyde stjernehimlen, lyden af havet og den salte havduft.

Bjerregård – mellem hav og fjord

Her i det populære ferieområde Bjerregård har I mange muligheder for en afslappende ferie med hele familien, tæt på naturen. Både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord ligger kun en lille spadseretur på ca. 10 min væk – og I finder en lille legeplads og købmanden kun 400 meter fra huset.

Ikke langt herfra finder i den hyggelige fiskeriby Hvide Sande. Et besøg her – i Danmarks vestligste fiskeriby – er et ”must” – her finder I bl.a. masser af vandsportsaktiviteter, bl.a. surf skole og vandski-bane – og mange gode restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2995

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit dem Ferienhaus sehr zu frieden. Eine recht große Terrasse lädt zum Grillen, Essen und verweilen ein.
Wir waren mit einem kleinen Hund da Er fühlte sich auch Sau wohl.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Grundstück verfügt über genügend Platz für Kinder und Hunde, damit sie sich austoben können.
Das Haus ist ausreichend groß für eine 3-4 köpfige Familie.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein richtig gemütliches Haus, sehr gepflegt und innen sehr schön ausgestattet, obwohl es sehr günstig ist. Die Lage ist sehr ruhig, hervorzuheben ist der tolle Weber-Grill!
Für Hundebesitzer ist das Haus ideal.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 1.200
Byggeår:1976

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...