Hyggeligt sommerhus med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 28, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2996
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

I Bjerregårds skønne og populære ferieområde ligger dette charmerende feriehus med plads til 6 personer. Her kan I holde en dejlig hyggelig sommerhusferie i venlige omgivelser. Beliggenheden er rolig og trukket tilbage fra vejen.

Klassisk sommerhusferie med brændeovn og opvaskemaskine

Det fine træhus på Dortheasvej 28 har en helt speciel charme over sig og byder på en hyggelig lys indretning, der leder tankerne hen på den klassiske  sommerhusferie med masser af fred og ro og tid til at slappe af.

Husets hjerte er det åbne opholdsrum, hvor stue og køkken er slået sammen med brændeovnen som centrum. Det dejlige lyse køkken er holdt i bondehusstil der sammen med slagbænken og karlekammerskabet giver køkkenalrummet et skønt stemningsfyldt udtryk. Her vil der med garanti blive skabt et hav af nye ferieminder, og hele familien kan samles til lækre feriemåltider, hyggelige kortspil og afslapning på sofaen, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Efter aftensmaden klarer opvaskemaskinen oprydningen for jer. Vaskemaskine og tørretumbler finder I også i huset, hvilket nok især småbørnsfamilier vil sætte pris på.

Afskærmet terrasse og rolig beliggenhed tæt på strand og indkøb

Fra stuen er der udgang til en afskærmet træterrasse, hvor I kan sidde og nyde det gode vejr og tanke nye kræfter i den friske havluft. Der er både sørget for havemøbler og liggestole, og til de lune sommeraftener; en grill.

På Dortheasvej får I en skøn og rolig beliggenhed midt i det lyngklædte klitlandskab. Den lokale købmand i Bjerregård ligger i gåafstand til huset, og hver morgen kan I hente nybagte rundstykker til morgenbordet.

Også det brusende Vesterhav er inden for rækkevidde, og knap 10 minutters gang bringer jer helt ned til vandkanten og den lange sandstrand. Stranden er et paradis for både store og små, og her kan man nemt tilbringe hele dage med at bade i de blå bølger og bygge sandslotte.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2020 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...