Luksussommerhus i Bjerregård med sauna og udespa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bilbergsvej 79, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1000
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Bilbergsvej 79 har en nærmest perfekt beliggenhed tæt ved et stort, naturfredet område og blot 400 meter fra Vesterhavet. Hvis man er på udkig efter et feriehus til 6 personer lidt ud over det sædvanlige, så er dette skønne luksushus med både udespa og sauna det helt rigtige valg. Hunden er også meget velkommen, og den vil sikkert nyde at ligge og slumre på den store lukkede terrasse.

Udendørs spa, sauna og privat badeværelse til alle 3 soveværelser

Dette feriehus vil uden tvivl opfylde selv den mest kræsne feriegæsts drømme. Den moderne og stilfulde indretning byder på en række af lækre faciliteter, bl.a. udendørs spabad, sauna, gasgrill, vaskemaskine, tørretumbler, varmepumpe og hele 4 fladskærme. Feriehusets hjerte er uden tvivl det store lyse køkkenalrum, hvor det flotte åbne køkken har udsigt over stuen med brændeovnen, som lægger op til mange hyggelige stunder med familie og venner.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 store lyse soveværelser, der alle er indrettet med eget TV og badeværelse!

Femstjernet luksus midt i det lyngklædte klitlandskab

Også udvendigt får I de lækreste omgivelser. Bilbergsvej 79 byder på en skøn udestue, så I kan nyde den friske havluft og den fantastiske udsigt selv i regn og blæst, og der er selvfølgelig også sørget for gode havemøbler og liggestole til de varme sommerdage. Er I mere til en dukkert i Vesterhavet, er stranden kun i en afstand af 400 meter væk fra feriehuset.

På terrassen finder I også feriehusets sauna – og ikke mindst det lækre udendørs spabad, som vil være til glæde for både børn og voksne. Hvem vil ikke gerne nyde de varme bobler på en sen sommeraften under en klar stjernehimmel med et glas rosé og den eneste ene? Fra den store lukkede terrasse har I også den mest fantastiske panoramaudsigt over det smukke lyngbeklædte klitlandskab.

Fra april til november kan i tage en afkølung under udendørsbruseren eller skylle sandet af fødderne efter en tur til stranden.

Feriehuset er beliggende i det populære Bjerregård. I Bjerregård finder I den nærmeste købmand, hvor I hver dag kan hente nybagte rundstykker til morgenbordet og røde bøffer til grillen. Området byder på mange andre udflutsmuligheder som fx rideture, fiskesøer og vandsportsaktiviteter.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1000

D.
sagde , Lunderskov

Meget fin stand, dejlige værelser fantastisk med 3 badeværelser . Eneste minus var manglende danske TV kanaler (flere af dem) . Perfekt beliggenhed.dejligt overdækket indgang , perfekt når hunden skal tørres :-)Dejlige omgivelser pragtfuld natur . Skøn strand. Stille privat grund meget få der gik forbi her i uge 7 . Anden gang vi besøger dette sommerhus & ikke sidste gang.

D.
sagde , Vejle

Ja, der manglede en proptrækker 🙂
Det var et fantastisk hus!

D.
sagde , Solrød Strand

Dejligt nyere og lækkert hus, men fint afstemt farvevalg, der skaber ro. Hertil store vinduespartier, så naturen kommer "indenfor". Store terrasser, både frit og overdækket. Og udespa med plads til 3-4 personer.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.502
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...