Luksussommerhus i Bjerregård med sauna og udespa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bilbergsvej 79, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1000
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Bilbergsvej 79 har en nærmest perfekt beliggenhed tæt ved et stort, naturfredet område og blot 400 meter fra Vesterhavet. Hvis man er på udkig efter et feriehus til 6 personer lidt ud over det sædvanlige, så er dette skønne luksushus med både udespa og sauna det helt rigtige valg. Hunden er også meget velkommen, og den vil sikkert nyde at ligge og slumre på den store lukkede terrasse.

Udendørs spa, sauna og privat badeværelse til alle 3 soveværelser

Dette feriehus vil uden tvivl opfylde selv den mest kræsne feriegæsts drømme. Den moderne og stilfulde indretning byder på en række af lækre faciliteter, bl.a. udendørs spabad, sauna, gasgrill, vaskemaskine, tørretumbler, varmepumpe og hele 4 fladskærme. Feriehusets hjerte er uden tvivl det store lyse køkkenalrum, hvor det flotte åbne køkken har udsigt over stuen med brændeovnen, som lægger op til mange hyggelige stunder med familie og venner.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 store lyse soveværelser, der alle er indrettet med eget TV og badeværelse!

Femstjernet luksus midt i det lyngklædte klitlandskab

Også udvendigt får I de lækreste omgivelser. Bilbergsvej 79 byder på en skøn udestue, så I kan nyde den friske havluft og den fantastiske udsigt selv i regn og blæst, og der er selvfølgelig også sørget for gode havemøbler og liggestole til de varme sommerdage. Er I mere til en dukkert i Vesterhavet, er stranden kun i en afstand af 400 meter væk fra feriehuset.

På terrassen finder I også feriehusets sauna – og ikke mindst det lækre udendørs spabad, som vil være til glæde for både børn og voksne. Hvem vil ikke gerne nyde de varme bobler på en sen sommeraften under en klar stjernehimmel med et glas rosé og den eneste ene? Fra den store lukkede terrasse har I også den mest fantastiske panoramaudsigt over det smukke lyngbeklædte klitlandskab.

Fra april til november kan i tage en afkøling under udebruseren eller skylle sandet af fødderne efter en tur til stranden.

Feriehuset er beliggende i det populære Bjerregård. I Bjerregård finder I den nærmeste købmand, hvor I hver dag kan hente nybagte rundstykker til morgenbordet og røde bøffer til grillen. Området byder på mange andre udflutsmuligheder som fx rideture, fiskesøer og vandsportsaktiviteter.

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1000

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus! Tolle Lage! Mega Pool! Schöne Sauna ! Wir waren rundum zufrieden!

DK
D.
sagde , Danmark

Et dejligt hus og et skønt udendørs område
Der er RENT og pænt ved ankomst, og man føler sig godt tilpas og velkommen.
Levende blomst på bordet og lys i alle stager
Rigtig dejligt med konceptet badeværelse til alle soverum . Alle dyner og puder/ rullemadrasser var rene
Der mangler ikke noget i skabene i køkkenet og alt er rent og klar til brug
Et rigtig skønt hus med alt hvad man har brug for

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr passend eine Familie mit 2 Teenagern . Keine überflüssigen Räume, sehr schöne Aufteilung, Super Küche , überdachte Terrasse , schönes Wohnzimmer mit Kamin . Große schöne Bäder mit Sauna uns Pool.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.502
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...