Spændende feriehus med spabad kun 100 meter fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 402, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1007
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
1 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Lige bag yderste klitrække finder I dette interessante feriehus – kun 100 meter fra stranden. Feriehuset er kvadratisk bygget i en spændende byggestil og med sjove lysindfald, og det ligger på Bjerregårdsvej 402, lige i udkanten af det populære feriehusområde Bjerregård.

Kommer I i el-bil kan I oplade ved huset, såfremt i medbringer eget kabel.

Lys og hyggelig indretning med bl.a. brændeovn

Her er ingen tvivl – feriehusets midtpunkt og hjerte er det centrale opholdsrum med køkkenafdeling, stue og spisestue. Det store, lyse opholdsrum med ovenlysvinduer og brændeovnen i centrum er delt af en halvmur midt i rummet.

På den ene side af halvmuren finder I den veludrustede køkkenafdeling med bl.a. 50 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine, samt den hyggelige spiseplads. Stueafdelingen befinder sig på den anden side af halvmuren – med det hyggelige sofahjørne og de store panoramavinduer, som inviterer naturen med helt ind i stuen.

Nyd ferien og glem hverdagen for en stund, mens I f.eks. spiller brætspil med familien foran den knitrende ild i brændeovnen.

Badeværelse med spabad og gode praktiske faciliteter

Ud fra opholdsrummet finder I de 3 fine soveværelser med hver en dobbeltseng. Det praktisk indrettede badeværelse er med en nedsænket spa, som indbyder til afslapning og hygge efter en lang dag ved stranden og i klitterne.

Der er tænkt på alt det praktiske, og sommerhuset er bl.a. udstyret med både vaskemaskine, tørretumbler, hvilket gør feriepakningen lettere.

Dejlige lukkede terrasser med udsigt til klitterne

Rundt om sommerhuset er der helt lukkede terrasser, som indbyder til masser af udeliv. Nyd morgenkaffen til solopgangen fra den østvendte terrasse – og senere på dagen kan I nyde eftermiddags- og aftensolen på den sydvestvendte terrasse.

En lækker grillmiddag på terrassen, mens I ser solen farve himlen purpurrød over klitterne og lytter til havets lette brusen og salte duft i baggrunden, er rent velvære.

Kun 100 meter til Bjerregårds strand – få minutter på gåben

Vil I hellere nyde solnedgangen fra den brede sandstrand, så ligger Vesterhavet kun ca. 100 meter væk. Den ultimative nydelse må være en stille aften, siddende på toppen af en klit – mens I kigger ud over havet og ser solen gå ned.

Det populære ferieområde Bjerregård ligger skønt og roligt, midt imellem hav og fjord. Her finder I alt, hvad I har brug for på en afslappende ferie. Købmand, legeplads og strand er alt sammen inden for gåafstand.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1007

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Sehr gut durchdachtes Haus und sehr hell. Super Lage zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus mit kurzem Weg zum Strand.
Es gibt 3 Schlafzimmer + 1 Alkoven (für Kleinkinder besonders toll).
Die Ausstattung ist vollkommen in Ordnung und man findet alles, was man für eine Woche Urlaub benötigt.
Der Esstisch ist sehr groß (quadratisch), so dass 6 Personen bequem Platz finden. Allerdings für Brettspiele nicht so gut geeignet, da man dann zu weit voneinander entfernt sitzt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes gemütliches Haus. Die Ausstattung ist des Hauses ist ausreichend und man kann sich wohl fühlen. Die Schlafzimmer sind gut möbliert und man hat einen erholsamen Schlaf. Wir waren jetzt eine Woche im Winter, hatten sogar Schnee, und haben uns gut entspannt. Ein kleines Manko hat die Sitzgruppe, Diese ist ein wenig niedrig und macht ein Wenig Probleme beim Aufstehen für Leute wie wir(Ü 60)

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.200
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...