Hyggeligt feriehus med sauna lige bag klitterne – 100 m. fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 188, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1011
5 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Kun 100 meter fra stranden og lige bag den yderste klitrække finder I dette hyggelige træferiehus, beliggende på Julianevej 188, midt i det populære feriehusområde Bjerregård. Sommerhuset er med sauna og er indrettet til 5 personer – velegnet til en skøn familieferie. På sommerhusgrunden finder I desuden et el-ladestik til elbiler.

Hyggelig indretning i to plan med egen sauna

Centrum i sommerhuset er uden tvivl opholdsrummet med gulvvarme, hvor I både finder den veludrustede køkkenafdeling med bl.a. opvaskemaskine, spiseafdelingen, samt nedgang til TV-stuen med sofahjørne og plads til familiehygge med kortspil eller andet.

De 5 sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser med hver en dobbeltseng, samt 1 værelse med en sovesofa. Dette værelse er desuden udstyret med et TV, så det kan bruges som tilholdssted for familiens børn eller unge, hvis der skal spilles eller ses serier.

I forbindelse med badeværelset finder I en sauna, hvor I rigtig kan lade jer gennemvarme efter en lang dag med udflugter i naturen. Hvis den frie leg i naturen medfører beskidt tøj, er der råd at hente, da badeværelset også indeholder en vaskemaskine. Der er desuden gulvvarme i hele huset.

Dejlige terrasser med havduft og udsigt til klitterne

Rundt om sommerhuset er der lukkede og overdækkede terrasser, som indbyder til masser af udeliv. Nyd solen i liggestolene på den sydvestvendte terrasse i de gode havemøbler, mens I betragter den lyngklædte hede og det vestjyske klitlandskab.

Senere kan I over en veltilberedt grillmiddag nyde duften af salt og hav, mens I planlægger morgendagens udflugter rundt om havebordet.

Nyd solnedgangen på stranden – kun 100 meter fra feriehuset

Vil I hellere nyde solnedgangen fra den brede sandstrand, så ligger Vesterhavet kun 100 meter væk, perfekt til en lille aftentur. Den ultimative nydelse må være en stille aften, siddende på stranden med en kop kaffe – eller måske et glas kold rosé, imens solen langsomt forsvinder ned i havet.

Bjerregård er et roligt og populært feriehusområde i den sydlige del af Holmsland Klit. Her finder I alt, hvad I har brug for til at holde en afslappende ferie. Købmand, legeplads og strand ligger alt sammen inden for gåafstand, og der er mulighed for masser af aktiviteter, tæt på naturen.

Det være sig for eksempel cykelture og vandreture på de grusbelagte stier lige bag klitterne eller et besøg i Hvide Sande, den hyggelige fiskeriby, hvor der er masser af vandsportsaktiviteter, bl.a. surfskole og vandski-bane, gode caféer og restauranter. Mulighederne er mange.

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1011

D.
sagde , Hvidovre

Godt, hyggeligt sommerhus med et rummeligt gulvplan. Der er alt, hvad man har brug for og beliggenheden er god tæt på strand og natur.

D.
sagde , Roskilde

Super dejligt og hyggeligt feriehus, med god plads. Vi vil bestemt gerne komme igen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.203
Renoveret / Byggeår:2015 / 1990

Køkken:

Køleskab, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...