Hyggeligt feriehus med sauna, lige bag klitterne – 100 m. fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon
Julianevej 188, Bjerregård - Søg på husnr. BB1011

100 meter fra stranden og lige bag den yderste klitrække finder I dette hyggelige træferiehus, beliggende på Julianevej 188, midt i det populære feriehusområde Bjerregård. Huset er med sauna og til 5 pers. – velegnet til en skøn familieferie.

Her ved huset finder I desuden et el-ladestik til elbiler.

Hyggelig indretning i to plan

Centrum i huset er uden tvivl opholdsrummet, hvor I både finder den veludrustede køkkenafdeling med bl.a. opvaskemaskine, spiseafdelingen, samt nedgang til TV-stuen med sofahjørne og plads til familiehygge med kortspil eller andet.

Børne- eller teenageværelse med TV

De 5 sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser med hver en dobbeltseng, samt 1 værelse med en sovesofa. Værelset her er desuden udstyret med et TV, så det kan bruges som tilholdssted for familiens børn eller unge, hvis der skal spilles eller ses serier.

Badeværelse med sauna og vaskemaskine

I forbindelse med badeværelset finder I en sauna, hvor I rigtig kan lade jer gennemvarme efter en lang dag med udflugter i naturen.

Hvis den frie leg i naturen medfører beskidt tøj, er der råd at hente, da badeværelset også indeholder en vaskemaskine.

Dejlige terrasser med havduft og udsigt til klitterne

Rundt om huset er der lukkede og overdækkede terrasser, som indbyder til masser af udeliv. Nyd solen i liggestolene på den sydvest vendte terrasse.

Senere kan I over en veltilberedt grillmiddag nyde duften af salt og hav, lyden af bølgernes brusen, mens I ser solen farve himlen purpurrød over klitterne.

Nyd solnedgangen på stranden – evt. med et glas rosé

Vil I hellere nyde solnedgangen fra den brede sandstrand, så ligger Vesterhavet kun ca. 100 meter væk, perfekt til en lille aftentur. Den ultimative nydelse må være en stille aften, siddende på stranden med en kop kaffe – eller måske et glas kold rosé, alt imens I ser solen gå ned ude over havet og farve himlen orangerød.

Bjerregård er det rolige og populære feriehusområde i den sydlige del af Holmsland Klit. Her finder I alt, hvad I har brug for en afslappende ferie. Her er købmand, legeplads og strand indenfor gåafstand, og mulighed for masser af aktiviteter, tæt på naturen. Cykelture, vandreture på de grusbelagte stier lige bag klitterne – et besøg i Hvide Sande, den hyggelige fiskeriby, hvor der er masser af vandsportsaktiviteter, bl.a. surf skole og vandski-bane – og museer, gode caféer og restauranter. Mulighederne er mange.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.203
Renoveret / Byggeår:2015 / 1990

Køkken:

Køleskab, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, trægulv og med gulvarme i stue, trægulv og tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, El-Stik (biler).

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Cykelsti fra Nymindegab over Hvide Sande til Søndervig
  • Vinterleje Havn
  • Abelines Gård
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...