Moderne feriehus med sauna og vildmarksbad kun 100 m fra havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Rauhesvej 72, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1029
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.

Et stenkast fra den nærmeste strandopgang, i Bjerregårds populære ferieområde, ligger dette lækre, gennemrenoverede sommerhus. I vil straks falde til i de moderne og indbydende omgivelser, som blandt andet indeholder et stort badeværelse med indgang til sauna. En stor terrasse omkranser sommerhuset, og her finder I også det lækre vildmarksbad.

Indbydende, gennemrenoveret sommerhus med sauna

Det flotte feriehus på Rauhesvej 72 rummer plads til 6 personer, og også hundene er velkomne, så ingen familiemedlemmer er nødt til at blive hjemme. Sommerhuset har i 2021 gennemgået en omfattende renovering, og det er nemt at se, at der er blevet lagt mange kræfter i renoveringsarbejdet.

I vil blive mødt af et virkelig indbydende og moderne indre. Store ovenlysvinduer sørger for et fantastisk lysindfald, og det smagfulde interiør sætter den helt rigtige feriestemning – selvfølgelig også hjulpet på vej af den hyggelige brændeovn.

Sommerhuset er indrettet med tre gode soverum og et stort badeværelse med gulvvarme og indgang til saunaen, som inviterer til ekstra afslapning og velvære på ferien. Fra saunaen er der også udgang til terrassen med vilmarksbadet.

Stor terrasse med overdækket del mod vest og vildmarksbad

En stor terrasse omgiver feriehuset, og mod vest er der en læfyldt, overdækket del. Her kan I sidde udenfor og nyde udsigten til klitlandskabet i al slags vejr. Terrassen gemmer også på et ekstra feriehighlight i form af vildmarksbadet.

En afslappende session i det store varme udendørs badekar er lige, hvad der skal til, når der skal tankes ny energi – og efter badeturen kan I blive tørre i saunaen, som I har adgang til direkte fra terrassen. Her får I altså jeres helt eget lille wellnessområde, endda med bølgebrus i baggrunden!

Fantastisk beliggenhed i Bjerregård kun 100 meter fra stranden

I får ikke kun et gennemført sommerhus, men også en helt fantastisk beliggenhed kun 100 meter fra Vesterhavet. Den nærmeste strandopgang ligger blot et stenkast fra feriematriklen, og en tur over klittoppen bringer jer hurtigt ned til vandet og den brede sandstrand. Stranden er altid en fascinerende oplevelse, og hele året rundt viser den mægtige natur nye sider af sig selv.

I Bjerregård ligger også en lille, lokal købmand, hvor I kan købe alt, hvad I har brug for på ferien; tilmed nybagt brød til morgenbordet, da købmanden har en bagerafdeling og hver morgen får leveret friske forsyninger fra bageren i Hvide Sande.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.361
Renoveret / Byggeår:2021 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredband, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...