Sommerhus med aktivitetsrum og sauna på lukket grund

3.5
icon
icon
icon
icon

Midtvej 29, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1034
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Her er sommerhuset til børnefamilien med husdyr. På en lukket naturgrund ligger feriehuset, hvor der er plads til børnene både ude og inde i form af et dejligt græsareal med sandkasse og et aktivitetsrum med bordtennis og bordfodbold.

Hyggelig og varm stil

Feriehuset er renoveret i 2020. De hvidmalede vægge står i fin kontrast til de flotte gennemgående gulve og lofter i køkken/alrum og stue, og køkkenelementerne i træ giver rummet et varmt look. Fra køkkenet er der fri adgang til den åbne stue. Her er rammerne sat til børnehygge ved spisebordet, mens der kokkereres i det funktionelle køkken. Der er god skabsplads i køkkenet, og opvaskemaskinen klarer opvasken efter dagens måltider.

Aktivitetsrum, sauna og dejlig opholdsstue med brændeovn

I den modsatte ende af stuen finder I den perfekte plads til aftenhygge. Den store hjørnesofa lokker indbydende til familiesamvær med spil eller gode film med brændeovnens knitren i baggrunden. Her finder I også varmepumpen, der sørger for behagelig temperatur året rundt.

Specielt for sommerhuset på Midtvej 29 i Bjerregård er aktivitetsrummet, hvor I på regnvejrsdage kan hygge jer med et spil bordtennis eller bordfodbold. Hvis I stadig mangler varmen i kroppen, byder sommerhuset på sauna i forbindelse med badeværelset, hvor der også er gulvvarme.

Lukket grund og fliseterrasse

Sommerhusets fliseterrasse og plænen er indhegnet, så I kan roligt lade børnene boltre sig i haven og hunden løbe frit, mens der hygges ved grillen.

El- bilen kan lades ved feriehuset og lademuligheden er en ladestander med type 2 stik.

Bjerregård – smuk og barsk natur mellem hav og fjord

Bjerregård er et af Vestkystens mest populære feriehusområder og strækker sig fra Nymindegab i syd til Skodbjerge i nord. Så snart i forlader Nymindegab mødes I af et bemærkelsesværdigt syn – foran jer ligger den smukke og barske natur. Allerede her føler I jer hensat til et helt andet sted, hvor tiden er uden betydning. Ferien kan begynde!

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1034

DE
D.
sagde , Deutschland

Sauberkeit: top
Lage: ruhig und ca.1km bis zum Strand.
Einrichtung: in der Küche alles vorhanden, was man braucht. Viele Teller, Gläser, Besteck, Töpfe, Mikrowelle etc. Badezimmer mit Sauna und Waschmaschine. Grosse Dusche.
Garten gross und eingezäunt, perfekt für Kinder und Hunde.
Viele sitzmöglichkeiten draussen.
Und natürlich der Aktivitätsraum, mit Kicker, Tischtennisplatte und diverse andere Spiele. Man konnte sich schon wohlfühlen in dem Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist für Familien mit Kindern und Hunden bestens geeignet. Das eingezäunte Grundstück und der Aktivitäten-Raum mit Kickertisch und Tischtennisplatte sind super. Auch die Lage und die Ausstattung sind klasse!! Wir würden dieses Haus empfehlen und gerne wiederkommen. Danke

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super eingerichtet . Alles was man braucht ist vorhanden . Die Terasse ist sehr gut angelegt und voll mit Gartenmöbeln ausgestattet . Der Zaun um das Grundstück war für uns super da konnten unsere beiden Fellhasen sich voll aus toben . Allso wir kommen wieder und das schon im nächsten Jahr.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 1.207
Renoveret / Byggeår:2020 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (87 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...