Poolhus til 10 pers. med spa, sauna og rutsjebane – 200 m fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 89, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1035
10 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 16
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Lad badeferien gå til Vestjylland – uanset vejret. Her i det populære feriehusområde i Bjerregård finder I dette dejlige poolhus, renoveret i 2022, på Dortheasvej 89. En stor poolafdeling med spa, sauna og en pool med rutsjebane vækker bestemt glæde hos børn og andre vandglade gæster.

Huset er til 10 personer og perfekt til den store familie – eller for 2 familier, der gerne vil holde ferie sammen – og her er familiens hund også velkommen.

Dejligt pool-område for vandglade gæster – rutsjebane til de mindste

Pool-området byder velkommen til den vandglade og legesyge familie – her er noget for alle. Aktivitet, leg og rutsjeture i poolen for de legesyge – afslapning i spa og sauna for de, som drømmer om lidt wellness, måske efter en lang dag i naturen.

Lyst og dejligt opholdsrum med brændeovn

Samlingspunktet – udenfor pool-området – er det åbne opholdsrum med stue og køkkenafdeling. Den lyse og moderne køkkenafdeling er veludrustet og har alt, hvad der er brug for, bl.a. mirkoovn og opvaskemaskine.

Efter timers leg i poolrummet, kan I slappe af i sofahjørnet – måske men familiedyst i diverse brætspil og varm kakao foran den knitrende ild i brændeovnen.

5 soveværelser – 2 badeværelser

Huset er velegnet til 2 familier med de 5 soverum og 2 badeværelser. Det ene lidt større badeværelse har desuden hele 2 håndvaske, så her kan børstes tænder på samlebånd. Derudover findes der også vaskemaskine og tørretumbler, som gør det nemt at feriepakke – også til storfamilien.

Nyd aftenhimlen og solnedgangen fra den lukkede terrasse

Dette familievenlige feriehus på Dortheasvej 89, midt i Bjerregård, ligger på en dejlig naturgrund, kun 200 m. fra det fascinerende Vesterhav.

Fra den store sydvendte og helt lukkede terrasse kan I altid høre havets sagte brusen i baggrunden – beroligende, når man ligger i liggestolene og slapper af.

Børnene vil nyde gyngerne og sandkassen, mens I slapper af efter en veltilberedt grillmiddag – indtaget på den store og delvis overdækkede terrasse – alt imens solen går ned bag klitterne og farver aftenhimmelen orangerød. I kan også nyde solnedgangen fra stranden – eller fra toppen af en klit – havet ligger kun 250 m. væk – perfekt til en aftentur.

Aktiv ferie og naturoplevelser for alle

Tag gerne cyklerne med – eller lej dem her. Lige bag klitterne her, finder I gode cykelstier, som smyger sig igennem sommerhusområderne og det fredede klitlandskab

Et besøg i Hvide Sande er et ”must” – perfekt udflugtsmål for en cykeltur. Besøg her en fiskeriauktion, se på spændende butikker, spis is på havnen og nyd miljøet der. Slut dagen med en middag på en af byens gode restauranter.

Lige syd for Hvide Sande, i Årgab, er der masser af muligheder for vandsportsaktiviteter. Her finder I surfskolen hvor I kan prøve kræfter med bl.a. surfing, standup padle og meget andet.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1035

D.
sagde , Holstebro

Vi var rigtig glade for vores ferie i huset, der var dejligt varmt og pænt da vi ankom. Poolen blev flittig benyttet flere gange om dagen, også den var fin ren. Huset er godt indrettet til flere familier, det fungerer rigtig godt. Den store terrasse er ideel, når der er små børn med både sandkasse og gynger blev også benyttet.Huset ligger få hundrede meter fra den skønneste strand, hvor der blev samlet sten og hygget. Der er gåafstand til en rigtig fin købmand og fiskebutik, begge dele har et rigtig fint udvalg.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:149 / 1.521
Renoveret / Byggeår:2022 / 1994

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...