Lækkert, strandnært feriehus i første klitrække med panoramaudsigt

4
icon
icon
icon
icon

Bilbergsvej 87, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1042
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Bilbergsej 87 i den nordlige del af det populære ferieområde Bjerregård finder I denne helt fantastisk beliggende stråtækt-idyl. Sommerhuset er renoveret i 2020 og rummer plads til 5 personer og 1 hund. Feriematriklen ligger helt for sig selv i første klitrække – i en lille gryde, midt i det fantastiske og uspolerede klitlandskab, kun 400 meter fra Vesterhavet.

Slap af i skønne lyse omgivelser med brændeovn

Dette charmerende sommerhus er flot renoveret i 2020 og er overalt lys og hyggeligt indrettet i skandinavisk stil med bl.a. flotte og praktiske trægulve.

Hjertet og samlingspunktet er opholdsrummet med stue, spisestue og åben forbindelse til det praktiske og veludstyrede køkken. Stuen med de mange vinduer, som tager både lyset og naturen med sig indenfor, indbyder til total afslapning med en god bog eller med familiespil, mens ilden knitrer i brændeovnen.

Med tre gode soverum er der god plads til de 5 personer, som sommerhuset tillader.

Bo midt i klitterne med panoramaudsigt og 400 meter til havet

Der findes få feriehuse med en beliggenhed som dette. Hele vejen rundt om denne perle på Bilbergsvej 87 finder I skønne træterrasser, hvor I hele tiden på ugeneret vis har mulighed for at nyde solens stråler og panoramaudsigten til det smukke klitlandskab.

Se solen stige op over Ringkøbing Fjord, mens I nyder morgenkaffen på den østvendte terrasse. Flyt jer senere mod syd og vest, hvor I sidst på dagen kan tilberede en lækker grillmiddag i de skønne omgivelser. Her er altid fred og ro.

Kun 400 meter fra denne stråtækte perle ligger Vesterhavet og den endeløse sandstrand, som året rundt indbyder til forfriskende gåture langs vandet.

Oplev Holmsland Klit og Hvide Sande

Oplevelserne her er mange. Tag for eksempel cyklerne med, eller lej dem her, og benyt jer af cykelsti-systemet, som løber igennem sommerhusområdet hele vejen fra Nymindegab til Søndervig.

I kan også besøge den lille havneby Hvide Sande, som ligger cirka et kvarters kørsel syd for feriehuset. Her mærker I straks den autentiske stemning på havnen, og byen byder også på caféer, restauranter og mange fine butikker.

Har I lyst til at prøve kræfter med diverse vandsportsaktiviteter, er Hvide Sande også et sandt mekka. I finder både surfskole, hvor I kan lære at surfe eller standup-paddle. På kabelbanen kan I prøve kræfter med vandskiene. For øvede er fjorden og Vesterhavet et eldorado for bl.a. kite- og windsurfere.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1042

D.
sagde , Fredericia

Vi lejede det lækreste hus med moderne og enkel indretning. Kan varmt anbefales 🙂Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 2.067
Renoveret / Byggeår:2020 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...