Luksuriøst aktivitetshus i Bjerregård med udendørs spabad og sauna

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 166, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1051
8 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
8 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På Bjerregårdsvej 166 ligger denne ægte perle af et feriehus, der byder på alt, hvad hjertet begærer. Den luksuriøse feriebolig til 8 personer er blandt andet indrettet med hele 4 badeværelser og et stort aktivitetsrum med billardbord. Dertil kommer en stor, lækker terrasse med udendørs spabad og udesauna. Her er rammerne i den grad sat for en fantastisk ferie ved Vesterhavet, hvor I ikke kommer til at mangle noget!

Storslået ferie for 8 personer – soveværelser med gulvvarme og 4 badeværelser

Det luksuriøse sommerhus, opført i 2021, er et oplagt valg til en storslået ferie med familien eller vennerne – hvor hundene også kan komme med. Feriehusets 4 soverum er alle udstyret med gulvvarme. Tre af dem har tilknyttet helt eget badeværelse, mens det sidste er placeret lige ved siden af ferieboligens 4. og sidste badeværelse.

Som et ekstra plus er der ladestik til elbilen ved sommerhuset – Husk selv at medbringe kabel til kraftstikket.

Luksusferie med stor terrasse inkl. udesauna, udendørs spabad og udendørs bruser

Der er i den grad dømt luksusferie i det 5+-stjernede aktivitetshus. Den store, delvist overdækkede terrasse er i sig selv et wellness-mekka med både udesauna og et udendørs spabad med plads til alle. Efter en afslappende stund i den varme sauna eller jacuzzien kan I få en kold skyller under den udendørs bruser.

Stort opholdsrum med gulvvarme og brændeovn, aktivitetsrum med billard

I får i alt 180 virkelig velindrettede kvadratmeter, hvor der både er lagt vægt på fornøjelserne og det praktiske. Det store opholdsrum med integreret køkken og spiseafdeling fungerer som feriehusets hjerte og har både brændeovn og gulvvarme.

Et af husets highlights er aktivitetsrummet, hvor I kan samles rundt om billardbordet til en hyggelig turnering.

Bjerregård – indbegrebet af den jyske vestkyst, kort vej til havet og købmand

Hele herligheden ligger i Bjerregård – et yderst velbesøgt ferieområde, der er indbegrebet af den jyske vestkyst. Her er lyngklædt klitlandskab så langt, øjet rækker, og på den anden side af de mægtige klittoppe ligger det brusende Vesterhav.

Fra jeres ferieadresse er der blot 700 meter til havet, ligesom der er 700 meter til den lokale købmand i Bjerregård, hvor I hver dag kan købe nybagte rundstykker til morgenbordet og godt kød til grillen.

Lademuligheden for el bilen er et 220v stik, medbring et ladekabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1051

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und modernes Haus. Es ist Platz für alle Gäste ausreichend vorhanden. Jedes Zimmer ist mit einem modernen Bad ausgestattet, so das die Privatsphäre nicht gestört wird. Für gemeinsame Aktivitäten im Haus ist alles da was man braucht. Spiele, Billard, Tischtennis, Musik, Sauna, Whirlpool und in jedem Zimmer gibt es einen Fernseher. Eine Besonderheit dieses Hauses ist die Riesen große abgeschlossene Terrasse. Sie ist Ideal wenn man Hund hat. Alles im allen lässt dieses Haus keine Wünsche offen.

DK
D.
sagde , Danmark

Nyt og lækkert!

DE
D.
sagde , Deutschland

Super geschmackvolles Haus

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 1.800
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

4 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, stengulv med gulvarme i stue, stengulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...