Klassisk sommerhus i Bjerregård med pavillon på lukket plænegrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Kirksvej 25, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1059
5 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige og helt klassiske 5 personers-sommerhus i Bjerregård er et ideelt valg til den lille familie, der gerne vil holde ferie ved Vesterhavet. Det velholdte sommerhus er blandt andet indrettet med brændeovn og har en stor terrasse med pavillon – alt sammen beliggende på en lukket plænegrund, hvor I på ugeneret vis kan nyde de afslappende omgivelser.

Klassisk, hyggeligt sommerhus med brændeovn – ideelt til den lille familie

Velkommen på Kirksvej 25 – en ferieadresse, der er helt ideelt til den lille familie, der trænger til en pause fra den travle hverdag.

Sommerhuset har plads til 5 personer og er indrettet i en hyggelig og venlig stil med klassiske faciliteter som brændeovn og køkkenalrum i åben forbindelse med stuen. Her er rammerne sat for en ferie med samværet i centrum, hvor I kan skabe en masse nye, skønne minder med dem, I holder af.

Ugeneret beliggenhed på stor plænegrund, stor terrasse i forbindelse med pavillon

Det charmerende træhus ligger på en stor og velholdt plænegrund, der er omkranset af høje grantræer og tæt buskads. I kommer således både til at bo ugeneret og i læ for vinden, så I har de bedste forudsætninger for at tanke ny energi og slappe af i den friske luft.

En stor terrasse går næsten hele vejen rundt om sommerhuset og har både en afskærmet og overdækket del. Terrassen er forbundet med en stor pavillon, hvor der altid er både ly og læ at finde.

På den store græsplæne er der god plads til leg og boldspil, og mens børnene leger, kan I tilberede aftenens middag på den praktiske gasgrill. Gyngestativet og sandkassen bliver et sikkert hit blandt de yngste feriegæster!

Bo i populære Bjerregård tæt på Vesterhavet og nærmeste indkøbsmulighed

Med ferieadresse på Kirksvej 25 kommer I til at bo i et af vestkystens skønne ferieområder, Bjerregård, som har vundet mange feriegæsters hjerter gennem tiden – med god grund.

Her får I alt, hvad en afslappende ferie fordrer, inden for 1 kilometers radius: Naturskønne omgivelser med lyngklædte klitter og bred sandstrand så langt, øjet rækker, en købmand med tilhørende bagerafdeling, hvor I hver dag kan købe nybagte rundstykker til morgenbordet og en legeplads med hoppepude og diverse legeredskaber.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1059

DE
D.
sagde , Deutschland

Liebevoll eingerichtetes Ferienhaus mit persönlicher Note. Es war einfach alles da um eine ungestörte ruhige Zeit zu verbringen ☺️

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat Charme. Der Kamin zieht super. Das Holz direkt gegenüber erwerben zu können war ein großer Vorteil

DE
D.
sagde , Deutschland

Für uns mit drei Kindern sehr gut. Guter Zustand, schöne Einrichtung.
Vor allem gibt es auf allen Seiten des Hauses Terrassen und Sitzplätze, dazu einen Pavillon, so dass man immer in der Sonne und/oder windgeschützt die Ruhe genießen kann.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71 / 1.238
Renoveret / Byggeår:2010 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...