Moderne feriehus i Bjerregård med spa og sauna kun 175m fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 387, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1067
6 pers.
Antal personer
175 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette luksuriøse sommerhus, der er opført i 2021, er det perfekte feriested for både familie og venner. Den moderne og stilfulde indretning, blandt andet inklusive spabad og sauna, den lækre terrasse, og ikke mindst den fantastiske beliggenhed kun 175 meter fra havet er nok til, at enhver feriegæst vil finde sig godt tilpas dette sommerhus i Bjerregård.

Moderne og rummeligt sommerhus med udsigt til klitterne

Sommerhuset har en moderne og rummelig indretning, hvor der er plads til alle. På sommerhusets 117 kvadratmeter er der plads til 6 personer og 2 hunde. Ferieboligen er indrettet med 3 soveværelser, 2 med dobbeltsenge og 1 med enkeltsenge. Derudover er der 2 badeværelser, så I kan være sikre på, at alle får en god start på dagen uden kø til toilettet.

Det store opholdsrum vil danne rammerne om mange skønne feriestunder, hvor I sammen kan nyde ferien og det gode selskab. Her er store vinduespartier, som inviterer Bjerregårds smukke klitlandskab indenfor.

Forkæl jer selv med en tur i spabad og sauna

I feriehuset på Bjerregårdsvej 387 kan I gøre lidt ekstra for jer selv under ferien. På det ene af de to badeværelser finder I nemlig spabad og sauna, hvor enhver vil kunne slappe fuldstændig af og få ladt batterierne op igen. En tur i saunaen er ikke bare lækker, når man trænger til at slappe af, men er også perfekt efter en dukkert i Vesterhavet. Mens I sidder i spabadet, kan I passende tænde for fjernsynet på væggen.

Skønne sommerdage på den lækre terrasse og kun 175 meter til stranden

Havemøbler og liggestole står klar til jer, så I kan nyde ferien på den store træterrasse, der er lukket og delvist overdækket. Her kan I ligge og suge solens varme til jer, mens I har lyden af bølgernes brusen i baggrunden. I kan også rykke ind under den overdækkede og afskærmede del af terrassen – her er der altid ly og læ.

På de varme dage kan en tur i havet være tiltrækkende, så I kan blive kølet lidt ned. En gåtur på blot 175 meter er det, der adskiller jer fra Vesterhavet, hvor I kan få jer en skøn og kølig dukkert. Er vejret ikke til at bade, kan I nyde en lang gåtur langs de smukke sandstrande.

Efter en skøn sommerdag på stranden, kan I returnere til terrassen, hvor I kan tilberede aftenens middag på grillen. Mens I spiser, kan I nyde udsigten til solen, der langsomt går ned bag klitterne.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1067

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist großzügig ausgestattet und bietet viel Platz. Auch bei Regentagen haben wir uns hier sehr wohl gefühlt. Die Stromkosten waren sehr gering und alles befand sich in einem einwandfreien Zustand!

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus, ruhige Lage in einer Sackgasse.
Sehr nahe an der Düne.
Kurzer Weg zum Strand.
Man kann das Meeresrauschen von der Terasse hören.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines modernes Ferienhaus mit einer perfekten Lage. Es fehlt an nichts!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:117 / 1.200
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...