Femstjernet feriehus i Bjerregård med sauna, spa og 150 m til havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 379, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1068
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Kun få minutters gang fra den nærmeste strandopgang i Bjerregård ligger dette femstjernede feriehus til 6 personer. Den stilfulde indretning inviterer til masser af afslapning med brændeovn, sauna, spabad og udebruser, og på den store, lukkede terrasse (med en helt unik feature i form af en udendørs hems) kan I nyde omgivelserne i al slags vejr. Her kan I også tage hundene med på ferie.

Stilfuld, moderne indretning med brændeovn, sauna og spabad

Det moderne feriehus på Bjerregårdsvej 379 er opført i 2021 og sætter rammerne for en skøn sommerhusferie ved Vesterhavet – lidt ud over det sædvanlige. Den stilfulde indretning i flotte kvalitetsmaterialer vil opfylde selv den mest kræsne feriegæsts drømme, og der er selvfølgelig også sørget for alle praktiske nødvendigheder såsom opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig og stabil internetforbindelse.

Her har I de perfekte forudsætninger for at slappe af og komme helt ned i gear. De lyse farver skaber en indbydende atmosfære i hele feriehuset, og i alrummet står brændeovnen klar til at danne ramme om hyggelige stunder. Det største af ferieboligens to badeværelser er indrettet med sauna og spabad, så I kan nyde godt af lidt ekstra wellness på ferien. En energivenlig varmepumpe sørger desuden for, at I altid har et behageligt indeklima, også uden de store omkostninger.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 soveværelser. I det ene soveværelse finder i en tilhørende hems, hvor børnene kan putte sig efter en god dag.

Stor, alsidig terrasse – lukket hele vejen rundt og med overdækket del

Næsten hele vejen rundt om sommerhuset løber en stor, lækker terrasse med alsidige muligheder for at nyde den friske luft og den flotte natur. Hele terrassen er lukket, og fra stuen træder I ud på en stor, overdækket og afskærmet del, hvor I altid kan finde ly og læ – især praktisk til de hyggelige grillaftener. Her finder I også en udebruser, så I kan skylle jer efter en tur på stranden (kan benyttes fra april til november).

På naturgrunden er der et gyngestativ og en sandkasse, så også de yngste feriegæster er godt underholdt. Og en ekstra, unik feature er terrassens udendørs hems, som giver jer mulighed for at prøve en ret usædvanlig overnatningsoplevelse.

Fantastisk beliggenhed i Bjerregård kun 150 meter fra stranden

Prikken over i’et er feriehusets fantastiske beliggenhed i Bjerregård kun 150 meter fra stranden. Der er ikke mange minutters gang til den nærmeste strandopgang, og en gåtur langs vandet i den salte havluft er rent velvære for krop og sjæl. Har I hunde med på ferien, vil de helt sikkert også elske at gå på opdagelse på den brede sandstrand.

Cirka 15 minutters gang fra ferieadressen ligger Bjerregårds lokale købmand, der har alt godt til grillen, is til desserten og friskbagt brød til morgenbordet.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...