Luksuriøst sommerhus med udendørs spa og udesauna i Bjerregård

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 397, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1095
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Skal jeres næste ferie stå på luksus, underholdning og afslapning, så er sommerhuset på Bjerregårdsvej 397 den rette destination for jer. Luksushuset, der er bygget i 2021, har både udendørs spa, udesauna og udebruser, hvor I kan forkæle jer selv med masser af afslapning. Dertil rummer det et fedt aktivitetsrum, hvor I kan spille både billard og bordtennis. I sommerhuset er der plads til 8 personer i 4 gode soverum. Op til 2 hunde er velkomne i dette lækre feriedomicil.

Giv den gas med billard og bordtennis i aktivitetsrummet

I sommerhuset på Bjerregårdsvej 397 fra 2021 vil I med garanti få jer en luksuriøs ferie med masser af underholdning og afslapning i fantastiske omgivelser. Sommerhuset er indrettet med moderne komfortable møbler, og det gode lysindfald fra de store vinduespartier sætter prikken over i’et og giver desuden en fantastisk udsigt over den skønne natur.

Et af sommerhusets højdepunkter er uden tvivl aktivitetsrummet. Her kommer I helt sikkert til at tilbringe mange timer med at spille billard og bordtennis – og måske I endda skal have stablet en turnering eller 2 på benene?

Velindrettet med et stor opholdsrum, 4 soveværelser, 2 badeværelser og 1 gæstetoilet er der god plads til alle. Opholdsrummet er hjertet i sommerhuset, og det er her, I kan samles til mange gode feriestunder sammen.

De gode temperaturer i sommerhuset sørger en energivenlig varmepumpe for, men I kan også tænde op for brændeovnen. Den skruer både op for varmen, hvilket er helt perfekt på de kølige feriedage, og den giver lidt ekstra til feriestemningen.

Overdækket terrasse med udendørs spa, udesauna og udebruser

På den afskærmede og overdækkede terrasse finder I feriehusets yderligere højdepunkter – den udendørs spa! Den er perfekt til at forkæle jer selv med masser af afslapning. Prøv engang at sætte jer til rette i den om aftenen under den åbne stjernehimmel – det er en fantastisk og uforglemmelig oplevelse.

En tur i udesaunaen er helt perfekt efter en dukkert i det nærliggende Vesterhav, og så er en udebruser næsten et must. Her er der mulighed for et forfriskende skyl mellem saunaturene eller til at bruse sandet af, efter en tur på stranden. Udebruseren kan benyttes fra april til november.

På den store terrasse er der rig mulighed for at finde et godt solspot, hvor I kan læne jer tilbage i havemøbler og liggestole. Slap af om dagen og tænd op for grillen om aftenen og nyd en lækker grillmiddag med kolde drikkevarer til – en helt perfekt feriedag.

Lademuligheden for el bilen er et CE stik , medbring eget ladekabel.

100 meter til Vesterhavet – masser af oplevelser i nærheden

Det skønne Vesterhav ligger kun små 100 meter fra sommerhuset, og det vil ikke tage jer lang tid at nå hertil. Hvad end I vil en tur i bølgerne, slappe af på stranden eller gå en tur langs vandet, så er Vesterhavet et sted, I bare skal besøge, når I er i Bjerregård. 

Vil I på tur under jeres ferie, kan I køre til fuglereservatet, Tipperne, hvor I kan opleve mange forskellige fuglearter. Ellers kan I også køre en tur til fiskerbyen Hvide Sande, der byder på gode indkøbsmuligheder, hyggelige butikker og lækre spisesteder.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1095

DE
D.
sagde , Deutschland

Superschönes Haus, großzügig und komfortabel. Toll sind die beiden windgeschützten Terrassen und die unmittelbare Nähe zum Strand!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war ein absoluter Traum. Es hat uns an nichts gefehlt. Die Kids waren auch sehr glücklich. Die Nähe zum Strand war einfach nur herrlich. Wir haben uns rundum wohlgefühlt und konnten die Woche einfach nur genießen. Wir würden es jederzeit wieder buchen. Also können wir nur empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus, super Lage, sehr gute Ausstattung. Wir waren mehr als nur zufrieden!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 1.273
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, stengulv med gulvarme i stue, stengulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...