Femstjernet ferie i luksuriøst aktivitetshus med udespa og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Midtvej 24, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1099
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette femstjernede feriehus i Bjerregård inviterer til en luksuriøs ferie ved Vesterhavet med noget for enhver smag. Den moderne og stilfulde indretning til 8 personer indbefatter blandt andet et stort aktivitetsrum med billard, bordfodbold og airhockey. Prikken over i’et er det fantastiske udendørsområde med udendørs spabad og sauna på terrassen.

Stort aktivitetsrum med billard, bordfodbold og airhockey

Det flotte aktivitetshus på Midtvej 24 er et oplagt valg til en ferie lidt ud over det sædvanlige, sammen med den store familie eller vennerne. Her er der masser af underholdning, og et af feriehusets highlights er det store aktivitetsrum, hvor I både kan give jer i kast med billard, bordfodbold og airhockey – her er der lagt op til mange timers sjov.

Stilfuld indretning med moderne interiør, 2 badeværelser og brændeovn

Aktivitetshuset er opført i 2021, og den stilfulde indretning med moderne interiør opfylder selv den mest kræsne feriegæsts drømme. De fire soveværelser er alle sammen udstyret med gode dobbeltsenge (180×200), og med 2 badeværelser er I sikre på at slippe for lange køer til brusebadet om morgenen.

Brændeovnen står for den klassiske feriehygge, og en energivenlig varmepumpe sikrer, at I har en behagelig temperatur hele året rundt uden de store omkostninger.

Stor terrasse med wellnessområde og god beliggenhed i Bjerregård

Rammerne er altså sat for en ferie med masser af wellness og velvære. Ikke mindst på den store terrasse, hvor et 5 pers-udendørs spabad og en sauna står klar til at give jer de skønneste, afslappende ferieoplevelser. Efter en tur i udespaen eller saunaen kan I skylle jer under den udendørs bruser.

Med adresse på Midtvej kommer I til at bo i et af vestkystens mest populære ferieområder, Bjerregård. Her har I det meste inden for en radius af 1 kilometer; både den brede sandstrand og den lokale købmand, hvor I desuden kan købe nybagte rundstykker til morgenbordet hver dag, hele året rundt.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1099

D.
sagde , Ikast

Rigtig lækkert hent nyt hus, fantastisk med lyden inde dørs grundet loft og væg beklædning.
Lækre sove og bade faciliteter. Super med aktivitets rum.
Spa brugte vi ofte, overrasket over hvor lav el forbruget var.Super stille og roligt område, skønt og gå ture i nær området, skønt med en mulighed for at handle tæt påSoverum:4
Bolig-/Grundareal:174 / 1.250
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...