Luksus i klitterne – moderne feriehus med sauna og udendørs spa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Julianevej 29, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1104
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et topmoderne sommerhus ved Vesterhavet, hvor der er gode muligheder for selvforkælelse? Så er Julianevej 29 i Bjerregård lige noget for jer. Feriehuset er bygget i 2021 og byder på både udespa og sauna med udsigt til det smukke klitlandskab.

Skønne terrasser på naturgrund kun 500 meter fra havet

Rundt om hele feriehuset løber en dejlig træterrasse, så der er mulighed for at nyde solen dagen lang. En del af terrassen mod syd er overdækket, så I kan nemt finde skygge i dagtimerne samt nyde de lange sommeraftner ude – selv efter duggens fald. Den øst- og vestvendte del af terrassen giver jer mulighed for at nyde de smukke solopgange og solnedgange, der selvfølgelig også nemt nydes fra første parket ved Vesterhavet, der bare ligger 500 meters gang fra sommerhuset.

Luksusoplevelser med udendørs spa og sauna med udsigt

På terrassen mod syd finder I også både udespa og sauna med udsigt til klitterne – en fantastisk fornemmelse at kunne sidde midt i det skønne klitlandskab i de koldere måneder og nyde saunaens varme eller sidde under den smukke stjernehimmel i den boblende udespa. Udebruseren står fra april til november til rådighed, hvor du kan vaske sand og salt af efter en tur ved stranden.

På det ene af de 2 badeværesler med gulvvarme i New Yorker stil, finder I desuden et badekar.

Masser af komfort og plads til børnene

Sommerhuset lader ikke meget tilbage at ønske, da alle former for moderne installationer som varmepumpe, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og mikroovn står til jeres rådighed. Induktionskomfuret gør det til en leg at tilberede dagens måltider, hvis I ikke vælger at tænde op i grillen. Til maden kan i nyde et glas vin, som er nedkølet i køkkenets vinkøler. Imens der hygges på terrassen, kan børnene slå sig løs på den dejlige naturgrund, lege i gyngerne eller i sandkassen.

Efter en skøn dag ved Vesterhavet står 3 dejlige soveværelser klar, så I efter en god nats søvn kan vågne friske og veloplagte.

Bo midt i Bjerregårds skønne natur

Bjerregård er især kendt for den skønne natur, der strækker sig fra Nymindegab til Skodbjerge. Det fantastiske klitlandskab indbyder til udeliv og vandreture, og I kan også hoppe på cyklen og hente morgenbrødet hos den lokale købmand.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1104

D.
sagde , Danmark

Et super dejligt hus, det kan varmt anbefales.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:133 / 1.253
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...