Luksuriøst, strandnært sommerhus med swimmingpool og spa

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 464, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1105
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Søger I en feriebolig, der byder på sjov for vandhunde skal I ikke lede længere. Med pool, udendørs spa og indespa og en skøn beliggenhed kun 150 meter fra havet, byder Bjerregårdsvej 464 på alt, hvad hjertet kan begære. Med eget ladestik er der også tænkt på elbilen – og hunden er også velkommen.

Topmoderne feriehus med skønne indendørsarealer

Sommerhuset, der er bygget i 2021, er lækkert indrettet i moderne stil med klinkegulv i både køkken, stue og i de 4 soveværelser – alt sammen med gulvvarme, ligesom det er tilfældet på de 2 badeværelser.

Feriehusets flotte køkken er udstyret med alle former for ny teknologi som opvaskemaskine, mikroovn og induktionskomfur, der gør madlavningen til en leg. Køkkenet ligger i åben forbindelse til spise- og opholdsstuen, hvorfra der er udgang til den dejlige lukkede træterrasse. Her er det oplagt at nyde et glas vin, der har ligget på køl i feriehusets vinkøleskab.

Som ekstra hyggefaktor i stuen er der selvfølgelig brændeovn, der kan nydes fra opholdsstuen, mens I hygger med en god film eller bare nyder udsigten gennem de store panoramavinduer og planlægger den næste dags aktiviteter.

Skønt poolområde med swimmingpool og spabad

Midt i sommerhuset og med udgang til terrassen finder I det flotte poolområde, der ud over den 20 kvadratmeter store swimmingpool er indrettet med spabad til 2 personer. Med udsigt til klitterne kan I slappe af eller tage jer en dukkert året rundt, hvis I ikke vælger en tur i bølgen blå.

Dejlig terrasse midt i klitterne

På sommerhusets dejlige terrasse kan I ugeneret slappe af og hygge jer i den lækre udendørs spa, der er et hit året rundt – enten på de lune sommeraftner eller i de køligere måneder under en flot stjernehimmel. Udespaen har plads til 6 personer, og her kan I slutte dagen af med et køligt glas vin under stjernehimlen.

Bo i det populære Bjerregård kun 150 meter fra stranden

Det luksuriøse poolhus har en fantastisk beliggenhed i Bjerregård, kun 150 meter fra det brusende Vesterhav. Vesterhavet og den kilometerlange sandstrand inviterer til forfriskende gåture i den salte havluft hele året rundt.

Bjerregård er især kendt for den skønne natur, der strækker sig fra Nymindegab til Skodbjerge. Der er lagt op til skønne feriedage året rundt, hvor I kan nyde vandre- eller cykelture i klitterne til det enestående Vesterhav eller til den mere rolige Ringkøbing Fjord, der ligger på den anden side af Holmsland Klit.

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1105

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus, welches keine Wünsche übrig lässt. Die Betten waren sehr gut. Selbst bei schlechtem Wetter sind viele Aktivitäten möglich. Geliebt haben wir den Außenwhirlpool und das Aktivhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist groß, modern und liebevoll eingerichtet. Auch mit 8 Personen hat man genügend Platz, um sich auch mal aus dem Weg zu gehen. Die vorhandene Technik ist ebenfalls sehr modern und einwandfrei. Die Terrasse ist windgeschützt und überdacht und lädt durch die Heizstrahler auch bei kühlem Wetter zum Verweilen ein – wenn der Wind richtig steht 😉
Leider knartschen die Türen ein wenig und es ist etwas hellhörig dort.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich schönes und gemütliches Haus!
Alles tippitoppi!!!!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 1.217
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...