Stort aktivitetshus med udespa og sauna i Bjerregård

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 6, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1123
12 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Bjerregårdsvej 6 ligger dette hyggelige og moderne sommerhus med plads til 12 personer – og 3 hunde. Her er der plads til hele familien eller gode venner, som kan samles til en spændende turnering i bordtennis eller billard. Efter en god dag på stranden kan I varme jer i udespaen efterfulgt af en tur i saunaen.

Stort sommerhus med aktivitetsrum og brændeovn

Sommerhuset har fået en gennemgående renovering i 2021. Det 176m2 store feriehus har plads til 12 feriegæster, som kan nyde en dejlig ferie i Bjerregård. I aktivitetsrummet kan I både spille billard og bordtennis – måske feriens ultimative mester skal findes i en spændende turnering?

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, så I kan være sammen så meget som muligt under ferien – også når der laves mad. Til at holde en behagelig temperatur er der en energivenlig varmepumpe. I kan naturligvis også tænde op i brændeovnen, så I får en ekstra hyggelig feriestemning. I stuen kan I hygge jer med et spil kort eller se en film i fjernsynet, som også har danske tv-kanaler. Desuden er der også Chromecast, så I selv kan streame en film.

6 soveværelser og 3 badeværelser med gulvvarme

De 12 sovepladser fordeler sig på 6 soverum. Heraf er der dobbeltsenge i de 5 af dem. På det sidste værelse finder I 2 enkeltsenge.

Sommerhuset råder over hele 3 badeværelser med gulvvarme, så I skal ikke være bekymret for, at der opstår kø om morgenen.

Er jeres tøj blevet beskidt efter en hyggelig dag med sjov og leg? I sommerhuset er der både vaskemaskine og tørretumbler, så I har mulighed for at have rent tøj til hele ferien.

Afskærmet og overdækket terrasse med udespa og sauna

Når vejret er godt, har I rig mulighed for at nyde dagen udenfor. Sommerhuset har en stor østvendt terrasse, som er afskærmet og delvis overdækket. Desuden er der også en afskærmet vestvendt terrasse, hvor I kan nyde aftensolen med et lækkert grillmåltid.

Efter en lang dag ved stranden kan I velfortjent nyde de varme bobler i den udendørs spa efterfulgt af en tur i saunaen.

Ferie tæt ved hav og fjord i Bjerregård

Sommerhuset ligger i skønne Bjerregård, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Feriehuset ligger 1 km. fra Vesterhavet og 500 meter fra den lokale købmand. Her kan der købes friskbagt brød, kød til grillen og meget mere.

Området er forbundet af et fint stisystem, så I kan nyde den flotte natur, som består af hede- og klitlandskab. Her kan I gå lange ture med familien og jeres hund. Via stisystemet kan I også cykle en tur til fiskerbyen Hvidesande, som b.la. byder på spændende butikker, hyggelige caféer og lækre restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1123

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Haus, in dem es an nichts fehlt. Weder im Küchenbereich, noch an anderer Stelle. Alle Basics sind vorhanden, die Einrichtung ist zeitgemäß, die Raumaufteilung ist funktional. Geschmäcker sind eh so verschieden, hier stimmt mindestens die Balance aus allem.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren 8 Erwachsene und ein Hund für eine Woche in diesem Haus, wir hatten eine schöne Zeit

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist in einen schönen Zustand, sehr gepflegt und hat ei geladen zum Kochen, Entspannen und einfach abschalten. Die Kinder und auch wir Eltern konnten eine schöne Zeit da verbringen.

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:176 / 1.714
Renoveret / Byggeår:2021 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

12 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...