Skønt sommerhus i Bjerregård med petanque

4
icon
icon
icon
icon

Midtvej 3, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1133
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
550 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På en lille stikvej i Bjerregård finder i dette hyggelige og ugenerede sommerhus med plads til 6 personer. Sommerhuset på Midtvej 3 er gennemrenoveret i 2021 og danner rammerne for en dejlig familieferie ved Vesterhavet. I sommerhuset er der et skønt opholdsrum, og på naturgrunden er der en udebruser, så I kan skylle jer efter en tur på stranden.

Lyst og rummeligt opholdsrum

Sommerhuset til 6 personer har et fantastisk opholdsrum, hvor stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet. Her er der plads til, at hele familien kan samles til hyggelige stunder. Her er mulighed for at se danske tv-kanaler, men der er også en chromecast til rådighed, så I kan streame jeres yndlingsfilm direkte fra telefonen.

Sommerhuset er udstyret med en varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af.

De store vinduer i opholdsrummet skaber et godt lysindfald, som gør rummet lyst og indbydende. Herfra har I også en fin udsigt til den skønne naturgrund, hvor børnene kan lege, imens I laver et lækkert aftensmåltid. I feriehuset er der desuden 3 gode soveværelser, hvor I kan slappe af og få en god nats søvn, inden morgendagens aktiviteter skal begynde. Derudover har badeværelset gulvvarme, og her finder I også vaskemaskine samt tørretumbler, så I har mulighed for at vaske tøj under ferien.

Sydvendt terrasse på skøn naturgrund med udebruser

Fra stuen har I direkte udgang til den sydvendte terrasse, som er afskærmet og overdækket. Her kan I nyde middagssolen og slutte dagen af med et lækkert grillmåltid, imens solen går ned i vest. Grunden ligger på en stikvej og er omringet af træer, så I ugeneret kan sidde på terrassen. Aftenen kan sluttes af ved det hyggelige bålsted med snobrød og skumfiduser.

Naturgrunden er udstyret med en gynge til de yngste samt en udebruser (kan benyttes fra april til november). Her kan I skylle jer efter en god dag på stranden, som ligger 850 meter fra sommerhuset – måske I har været en tur i bølgen blå? Og som et ekstra plus er der en petanquebane på grunden, hvor I kan få mange timer til at gå med en spændende turnering.

Yderligere ligger den lokale købmand blot 550 meter fra feriehuset, og her kan I købe alt fra nybagte rundstykker til lækkert kød til grillen.

Naturskønne Bjerregård

Bjerregård er et særdeles populært ferieområde, som er præget af hede- og klitlandskaber. Her er et rigtig godt stisystem, som indbyder til lange gå- og cykelture i den smukke natur.

Den hyggelige havneby Hvide Sande ligger ikke langt fra sommerhuset, og her finder I et bredt udvalg af oplevelser og aktiviteter for hele familien. Her er også forskellige lokale butikker samt hyggelige caféer og restauranter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.207
Renoveret / Byggeår:2021 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...