Luksuriøst sommerhus i Bjerregård med udespa og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Plantagen 8, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1137
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
3900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et moderne luksushus i skønne omgivelser, så er dette sommerhus på Plantagen 8 et oplagt valg til jeres næste ferie. Sommerhuset har plads til 6 feriegæster fordelt på 3 soveværelser – alle med tilhørende badeværelser. På terrassen er der udebruser, så I kan vaske jer efter en tur på den skønne sandstrand i Bjerregård. Her er desuden også en udespa på den lukkede terrasse, som indbyder til total afslapning. Det er tilladt at medbringe 2 hunde i feriehuset.

Moderne feriehus med brændeovn og 3 badeværelser

Sommerhuset er opført i 2021 og fremstår særdeles lyst og indbydende. Her venter jer en gennemført, moderne og hyggelig indretning, som danner rammerne for en fantastisk ferie på Vestkysten. Blandt andet er køkkenet indrettet med et amerikanerkøleskab. De store vinduer i feriehuset skaber et rigtig godt lysindfald og giver en fantastisk udsigt til den omkringliggende natur.

Stue og køkken er i åben forbindelse, og I vil hurtigt føle jer velkomne i det lyse og indbydende alrum. Her har I en brændeovn til rådighed, som gør de mørke aftentimer og regnvejrsdage ekstra hyggelige. Der findes intet bedre end hyggelige stunder med familien, imens I varmer jer ved den knitrende brændeovn.

De 6 sovepladser fordeler sig på 3 gode soveværelser, som alle er indrettet med dobbeltsenge. Her kan I få en god nats søvn inden morgendagens ferieaktiviteter går i gang. I kan også nyde en afslappende stund med en god film, som kan streames via Chromecasten. Der er fladskærms-TV på alle 3 soveværelser, og som prikken over i´et har alle værelser også eget badeværelse – alle med gulvvarme!

Lækker terrasse med udespa

Fra opholdsrummet har I direkte udgang til den store, sydvendte terrasse. Den er lukket og delvist overdækket, så I kan sidde i ly på en regnvejrsdag eller nyde middagssolen på en lun sommerdag. Feriedagene kan nydes i de gode havemøbler og liggestole og gasgrill som I finder på den lækre terrasse, hvor I også kan lave et lækkert grillmåltid.

Efter en hyggelig dag på stranden kan I skylle jer under udebruseren (kan benyttes fra april til november). I kan også benytte jer af udespa og sauna, hvor I kan nyde en afslappende stund i den friske havluft. Til de mindste er der både sandkasse og gyngestativ.

500 meter til stranden i Bjerregård

Sommerhuset ligger blot 500 meter fra den skønne sandstrand i Bjerregård, hvor I kan gå lange ture med familien og hundene. Her kan børnene også bygge store sandslotte, mens I nyder det gode vejr. Det kan i høj grad også anbefales at se den farverige solnedgang fra første parket på stranden efter en hyggelig feriedag.

Havnebyen Hvide Sande ligger kun få minutters kørsel fra det luksuriøse sommerhus. Her finder I et væld af oplevelser og aktiviteter, som vil underholde hele familien. Desuden er der også et bredt udvalg af lokale butikker og gode restauranter.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1137

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes , luxuriöses Ferienhaus mit genialer Raumaufteilung in einer fantastisch ruhigen Lage in unmittelbarer Nähe zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zum zweiten Mal in diesem tollen Ferienhaus und kommen nächstes Jahr wieder.
Das Haus ist mit allem ausgestattet und sehr sauber.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes und Luxuriöses Ferienhaus in atemberaubende Dünenlandschaft.
Das Haus liegt sehr ruhig und lädt zum Entspannen ein.
Wer seinen Akku aufladen möchte, ist in diesem Haus und in diesem Gebiet genau richtig.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.541
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (175 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...