Skønt sommerhus med sauna, spa og udsigt til klitområde

4
icon
icon
icon
icon

Risbusken 7, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1141
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Det charmerende, stråtækte sommerhus på Risbusken 7 har plads til 8 feriegæster, som kan nyde en afslappende ferie i Bjerregård. Sommerhuset er omgivet af en stor terrasse, hvorfra I kan nyde udsigten til det smukke klitområde. Har I brug for velvære og afslapning efter en tur til stranden, venter en varm sauna og en boblende spa på det ene af feriehusets 2 badeværelser. Har I hund, er den også hjertelig velkommen i sommerhuset.

Lyst og indbydende opholdsrum med brændeovn

Sommerhusets hjerte er det store opholdsrum, hvor der er plads til hele familien. Her kan I samles til et spil kort eller en hyggelig aften på sofaen, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og spreder både varme og ekstra feriestemning. I kan også benytte jer af den energibesparende varmepumpe til at holde temperaturen i rummet behagelig.

Her er loft til kip og de store vinduespartier skaber et godt lysindfald, så rummet fremstår særdeles lyst og indbydende. Desuden har I en skøn udsigt til klitområdet, som ligger lige i baghaven til klitgrunden.

Sommerhusets 8 sovepladser er fordelt på 3 gode soveværelser samt en hems. Soveværelserne er alle indrettet med komfortable dobbeltsenge, og der er desuden udgang til terrassen fra alle 3 soveværelser. De sidste sovepladser finder I på hemsen, som er et stort hit blandt børnene! Her er der madrasser på gulvet (2x80x200).

Wellness med spabad og sauna

Et af sommerhusets højdepunkter er wellnessafdelingen, som I finder på ét af de i alt 2 badeværelser. Her er der både sauna og spabad, som indbyder til afslapning og velvære efter en oplevelsesrig dag. Der er desuden gulvvarme på begge badeværelser.

Sommerhuset har både vaskemaskine og tørretumbler, så I har mulighed for at vaske lidt tøj i løbet af ferien.

Overdækket terrasse med fantastisk udsigt

Fra opholdsrummet kan I træde direkte ud på den syd- og vestvendte terrasse, som desuden strækker sig hele vejen rundt om feriehuset. Terrassen er delvist overdækket, så I kan sidde i ly for en lille regnbyge på en ellers lun sommeraften.

Morgensolen kan nydes med en god kop kaffe på den østvendte terrasse, inden resten af familien står op.

Dagen kan afsluttes med et lækkert grillmåltid i familiens selskab og en fantastisk udsigt til det smukke klitområde, mens solen går ned i det fjerne.

Oplev Bjerregård og den smukke natur

Sommerhuset ligger blot 500 meter fra Vesterhavet, hvor den kilometerlange sandstrand indbyder til gåture hele året rundt. I området er der masser af smuk natur, som er præget af hedeområder og klitter.

Det kan anbefales at tage en tur til havnebyen Hvide Sande, hvor der blandt andet kan købes friskfangede fisk. Søger I mod øst, kommer I til Ringkøbing Fjord, hvor der er mulighed for at prøve kræfter med diverse vandsportsaktiviteter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 2.039
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...