Stort sommerhus til 10 personer med pool, sauna og spabad

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Toppebjerg 2, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1153
10 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 25
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Toppebjerg 2 i Bjerregård finder I dette fine sommerhus med sauna, spabad og swimmingpool med modstrømsanlæg. Her er plads til 10 feriegæster og 2 hunde, som kan nyde en skøn ferie i det hyggelige sommerhus. På den lukkede terrasse kan I hygge jer med gode venner og et lækkert grillmåltid på en lun sommeraften.

Stort sommerhus med brændeovn

Sommerhuset danner rammerne for en perfekt ferie med familien eller gode venner. Der er plads til 10 personer på de i alt 182 kvadratmeter, som kan fordele sig i de 4 soveværelser. Der er dobbeltsenge på 3 af værelserne og på det sidste værelse er der 2 køjesenge – et hit blandt børnene.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, hvor der er plads til hele familien. Her kan I samles til en hyggelig aften, hvor brændeovnen sørger for varme og ekstra feriestemning. Trænger I til en afslappende filmaften på sofaen, så er der danske tv-kanaler i sommerhuset.

Sommerhuset har 2 badeværelser, som begge er udstyret med gulvvarme. Her er også vaskemaskine og tørretumbler, så I kan vaske tøj under ferien.

Ferie med swimmingpool, spabad og sauna

I sommerhuset er der rig mulighed for både sjov, leg og afslapning. Feriehuset har sin egen poolafdeling med en 25 kvadratmeter stor swimmingpool, hvor både børn og voksne kan slå sig løs. Er I mere til afslapning og velvære, kan I hoppe en tur i spabadet efterfulgt af en varm tur i saunaen.

Sydvendt lukket terrasse

Sommerhuset ligger på en stor naturgrund kun 450 meter fra Vesterhavet. Den friske havluft kan også nydes på den sydvendte terrasse, som er lukket. Her kan hunden gå frit rundt, mens I spiser et lækkert grillmåltid i det gode vejr. Midt på dagen kan I også lægge jer til rette i liggestolene og læse en god bog.

Til familiens yngste er der en sandkasse og et gyngestativ.

Ferie i Bjerregård – nær strand, fjord og indkøb

Når I holder ferie i Bjerregård, er I sikret smuk natur. Det naturskønne område er præget af et smukt hede- og klitlandskab, som indbyder til oplevelser i naturen. Her er cykelruter og naturstier, som I kan benytte jer af. Stranden ligger 450 meter fra sommerhuset, og også Ringkøbing Fjord er tæt på.

I Bjerregård finder I en lokal købmand, hvor I kan købe alt, hvad I skal bruge til morgenbordet eller grillaftenen.

Fiskeribyen Hvide Sande er også et besøg værd. Her er der et bredt udvalg af lokale forretninger samt lækre restauranter og caféer.  Soverum:4
Bolig-/Grundareal:182 / 1.971
Renoveret / Byggeår:2021 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...