Strandnært feriehus i Bjerregård med fantastisk udsigt til klitterne

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 356, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1154
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I udkanten af det populære sommerhusområde Bjerregård finder I dette hyggelige sommerhus midt i det smukke lyng- og klitlandskab. Her er der plads til 6 feriegæster, som kan nyde en afslappende ferie i sommerhuset, som er renoveret i 2021 og udstyret med både brændeovn, sauna og spabad.

Ferie med 250 meter til Vesterhavet

Feriestedet Bjerregård er ikke kun kendt blandt lystfiskere og vandsportsentusiaster. Udover de mange muligheder for sportsaktiviteter, vil I med sikkerhed blive begejstret af idyllen på Holmsland Klit med dets brede klit- og hedelandskaber. Området er forbundet af et godt stisystem, som indbyder til afslappende gå- og cykelture mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, som blot ligger 250 meter fra sommerhuset.

Det kan anbefales at besøge den lille havneby Hvide Sande, som med et bredt udvalg af lokale butikker indbyder til en hyggelig shoppetur. Dagen kan afsluttes med et lækkert måltid på en af restauranterne med udsigt til slusen.

Skønt sommerhus med sauna og spabad

På Bjerregårdsvej 356 finder I midt i sommerhuset den åbne opholdsstue med et stort vinduesparti, som giver et skønt lysindfald i rummet. Sæt jer godt til rette i sofaen og nyd den skønne udsigt over klitlandskabet, mens brændeovnen spreder varme og ekstra hyggelig feriestemning.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen og er praktisk udstyret med alt, hvad I skal bruge. Her kan I tilberede jeres yndlingsretter og sammen nyde dem ved spisebordet. Varmepumpen sikrer jer en behagelig temperatur i rummet.

Når mørket falder på, kan I afholde en hyggelig filmaften på sofaen. Udover danske tv-kanaler er der også en chromecast i sommerhuset, så I kan streame jeres yndlingsfilm.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 soveværelser med komfortable enkeltsenge, hvor I kan få en god nats søvn, inden morgendagens aktiviteter går i gang.

På badeværelset er der lagt op til en afslappende stund i saunaen eller spabadet efter en god dag i naturen.

Ren afslapning i udendørsområdet

Fra stuen har i direkte udgang til en delvist afskærmet terrasse, hvor I kan nyde solen med et køligt glas vin, mens havet bruser i baggrunden. Børnene kan lege i sandkassen og brænde krudt af på den store naturgrund. Grunden indeholder også et skur med god plads til for eksempel et par cykler.

Dagen kan afsluttes med et lækkert grillmåltid, mens solen går ned bag klitterne.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:97 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2022 / 2003

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...