Strandnært sommerhus til 6 personer og 2 hunde i Bjerregård

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 80, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1158
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Med kun 200 meter til den kilometerlange sandstrand ligger dette skønne sommerhus på Dortheasvej 80. Sommerhuset er renoveret i 2018 og fremstår særdeles lyst og moderne. Her er plads til 6 feriegæster, og har I hunde, så er op til 2 hunde også velkomne i feriehuset.

Moderne og hyggelig indretning med brændeovn

I det moderne og velholdte feriehus venter jer en hyggelig indretning, hvor I hurtigt vil føle jer hjemme. Det store vinduesparti skaber en lys og hyggelig atmosfære i opholdsrummet, som ligger i åben forbindelse med køkkenet.

I opholdsrummet er der plads til hele familien, som kan nyde en kølig aften ved varmen fra den knitrende brændeovn. I kan med fordel også bruge varmepumpen til at holde temperaturen i rummet behagelig.

Her er et moderne badeværelse med gulvvarme og 2 gode soveværelser med dobbeltsenge. De sidste sovepladser findes i alkoven ved opholdsrummet.

Sommerhuset har en vaskemaskine, så I har mulighed for at vaske lidt tøj i løbet af ferien.

God træterrasse med udebruser på naturgrund

Udendørs venter jer en dejlig træterrasse, som I har direkte adgang til fra opholdsrummet. Terrassen løber hele vejen rundt om sommerhuset og er delvist overdækket og afskærmet, så I kan sidde i læ for vind og vejr.

Til de yngste gæster er der et gyngestativ og en rutsjebane. Har I været en tur på stranden, kan I skylle jer under udebruseren, inden aftenens grillmåltid skal tilberedes.

Ferie i skønne Bjerregård

Sommerhuset ligger kun 200 meter fra stranden i Bjerregård. Her kan I nyde en varm sommerdag eller gå en lang tur i det blæsende efterårsvejr – Vesterhavet er et besøg værd hele året rundt.

Området er populært blandt vandsportselskere og lystfiskere, som bruger meget tid ved Ringkøbing Fjord. Fanger I ingen fisk, kan de købes I havnebyen Hvide Sande, som også byder på et bredt udvalg af lokale butikker samt lækre caféer og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1158

D.
sagde , Sønderborg

Feriehuset var mega hyggeligt og det vi forbinder det med – småt men godtSoverum:2
Bolig-/Grundareal:73 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2018 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...