Moderne 6-personers sommerhus i Bjerregård med udespa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Blåbærheden 32, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1172
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
2600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om femstjernet luksus tæt på Vesterhavet? Så er dette feriehus på Blåbærheden 32 i Bjerregård et meget godt bud på jeres næste ferie. Her venter jer et moderne sommerhus med plads til 6 personer. Her står intet i vejen for en afslappende ferie med familie eller venner – Sommerhuset er bygget i 2022 og har både udespa og udebruser. Har I hund, er den selvfølgelig også velkommen i feriehuset.

Ferie i luksussommerhus med brændeovn

Afslapning og komfort er absolut en topprioritet i dette feriehus. Det moderne opholdsrum indbyder til hyggelige stunder i godt selskab, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Her er desuden gulvvarme, så I selv i de koldere måneder, vil føle jer godt tilpasse i feriehuset.

I køkkenet kan I tilberede et lækkert måltid, mens opvaskemaskinen klarer opvasken. Køkkenet er moderne og praktisk indrettet med induktionskomfur, mikroovn og separat 150L fryser.

3 badeværelser og soveværelser med gulvvarme

Der er ingen grund til bekymring om kø til toilettet, da sommerhuset har hele 3 badeværelser – alle udstyret med gulvvarme.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 gode værelser, som alle er indrettet med komfortable dobbeltsenge. To af soveværelserne har deres egen private badeværelse. Her kan I lade batterierne op efter en oplevelsesrig feriedag. Også soveværelserne er udstyret med gulvvarme og rustikke klinker.

Udeområde med spa og bruser

De lune sommerdage kan I nyde på den delvist afskærmede og overdækkede terrasse. Her er der lagt op til masser af afslapning og velvære efter en lang gåtur på stranden. Skyl sandet af fødderne under den udendørs bruser om sommeren og hop i det varme, boblende vand i udespaen.

På terrassen finder I komfortable liggestole samt havemøbler, som indbyder til en hyggelig grillaften med et køligt glas vin og et lækkert stykke kød. Hertil står en gasgrill til jeres rådighed.

Som praktisk ekstraudstyr er der mulighed for at oplade elbilen ved sommerhuset. Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Gåafstand til stranden

Sommerhuset ligger blot 700 meter fra sommerhuset, hvor I kan samle muslingeskaller eller gå en lang tur med fødderne i vandkanten.

Beliggenheden i Bjerregård er oplagt til udflugter i naturen og de nærliggende byer. I Hvide Sande har I mulighed for at prøve kræfter med diverse vandsportsaktiviteter og her er selvfølgelig også mulighed for shopping i de lokale butikker. Den hyggelige havneby byder desuden på et bredt udvalg af lækre restauranter med udsigt over slusen.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1172

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir durften zwei Wochen in dem wunderschönen Haus verbringen. Die Zimmeraufteilung mit den anschließenden Badezimmern ist super. Das Haus ist gut ausgestattet und sehr geschmackvoll eingerichtet. Auch die Sauna und den Aktivitäten-Raum haben wir gerne genutzt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes, sehr sauberes, großzügig gestaltetes wunderschönes Ferienhaus in toller ruhiger Lage mit top Ausstattung!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr modernes Ferienhaus mit allem Komfort für einen erholsamen Urlaub. Wir haben uns sehr wohl gefühlt!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:160 / 2.500
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...