Luksuriøst sommerhus med aktivitetsrum, spa, udespa og udesauna

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 389, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1198
10 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Vil du virkelig forkæle dig selv på ferie, er dette 161 kvadratmeter store luksusferiehus på Bjerregårdsvej 389, der er bygget i 2022, lige noget for dig. Her finder du et aktivitetsrum med billard og bordtennis, et rummeligt udendørs wellnessområde med udespa og udesauna samt et stort hjørnebadekar i det ene af de to badeværelser. Det særegne område byder også på en unik ferieoplevelse. Nyd lange gåture på stranden ved den danske vestkyst og naturen lige uden for døren, og glæd dig til masser af godt ekstraudstyr, som dette luksusferiehus har at byde på.

Wellness og luksuriøs indretning på 161 kvadratmeter

Op til 10 personer og to hunde kan føle sig velkommen i dette luksuriøst indrettede feriehus. Den rummelige og indbydende indrettede opholdsstue byder på masser af plads til familie og venner. Nyd en hyggelig aften med et godt glas vin foran brændeovnen eller organisér en tv-aften sammen. Aktivitetsrummet er ideelt til en lang aften med playstation-4, spil, pool eller bordtennis. Der er tysk og dansk tv.

Det moderne køkken har blandt andet induktionskomfur, opvaskemaskine og køle-fryseskab-kombination. Det rummelige køkken inviterer dig til at afprøve nye eller lokale opskrifter. Hvad med for eksempel en skandinavisk menu?

Der er gulvvarme i hele feriehuset, og du kan også supplere varmen med den energibesparende varmepumpe. De to højkvalitetsbadeværelser forebygger trafikprop om morgenen. Der er laminatgulv i hele stuen og i alle 4 soveværelser.

Yderligere 2 sovepladsen befinder sig på hemsen og er et hit hos børnene.

Muligheder for aktivitet og afslapning i al slags vejr

På den 1250 kvadratmeter store naturgrund på Bjerregårdsvej 389 har du god plads til aktiviteter og også til wellness og afslapning. Det udendørs wellnessområde omfatter udesauna, udespa og udendørs bruser, som giver jer en dejlig afkøling i sommerhalvåret. Her kan du virkelig lade dig forkæle. Hør lyden af ​​Vesterhavet kun 200 meter væk, imens du slapper af i spaen og måske nyder et godt glas vin. Udebruseren kan benyttes fra april til november.

Gasgrillen af ​​høj kvalitet er ideel til en hyggelig grillaften. På den åbne terrasse kan du slappe af i de komfortable havemøbler og læse en god bog. Selv i blæst eller regn er du beskyttet på den overdækkede terrasse og kan nyde naturen og den friske luft. Når temperaturen begynder at falde på en lun sommeraften kan I tænde for terrassevarmeren, så I kan blive siddende længere uden at fryse. På morgenterrassen på feriehusets østside finder du en dejlig plet til indtagelse af morgenmad eller brunch på en solskinsdag.

Også ejerne af elbiler er tænkt på. Her har du mulighed for at lade din bil op lige foran hoveddøren. Lademuligheden er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Forskellige muligheder mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet

Det smukke ferieområde Bjerregård ligger i den sydlige udkant af Ringkøbing Fjord og er oplagt til naturture takket være havet, fjorden, heden og den nærliggende skov. Uanset om det er en afslappet gåtur eller enhver form for vandsport, har du her mange muligheder for action og afslapning.

De to nærliggende byer Hvide Sande og Nørre Nebel er ideelle til en shoppingtur eller restaurantbesøg. Her finder du også kulturelle tilbud og museer. Der er noget for enhver smag.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1198

DE
D.
sagde , Deutschland

Nein! Das Haus ist einfach Mega!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und sauberes Haus. Inventar und Spiele waren ausreichend vorhanden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein komfortabeles, modernes und gut ausgestattetes Ferienhaus in einer top Lage. Der Strand ist in 200 Metern zu erreichen und es gibt schöne Fahrradwege, die gut beschildert sind, durch die Dünen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:161 / 1.250
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...