Aktivitetshus med udespa og sauna i Bjerregård, bygget i 2022

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Humlegårdsvej 20, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1213
10 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til dette fantastiske sommerhus. Her kan op til 10 personer tilbringe en fantastisk ferie sammen.

Med sauna, udendørs spabad og eget aktivitetsrum med poolbillard og bordtennis er der fine tilbud om at tilbringe masser af hyggelige timer sammen. Din hund er også velkommen her, hvor I kan nyde de friske gåture til stranden.

Hygge, samvær og aktiviteter indendørs

Det moderne indrettede feriehus har meget at byde på. I den rummelige stue kan du hygge dig med tv, arrangere en spilaften eller læse en god bog ved varmen fra brændeovnen. Mere fysiske aktiviteter, som bordtennis og billard foregår i aktivitetsrummet. Der er gulvvarme i stuen samt alle badeværelser, og energibesparende opvarmning fra varmepumpen.

Det moderne køkken er veludstyret og indbyder til at lave madaftener sammen. Særligt praktisk her er frysemuligheden med 150 liter – en drøm for enhver lystfisker. Alle soveværelser har tv, så har du brug for lidt tid for dig selv, er her en oplagt mulighed. De i alt 5 soveværelser er opdelt i 2 værelser med dobbeltsenge og 3 værelser med 2 enkeltsenge i hver. De komfortable senge giver mulighed for en rolig og afslappende søvn i den friske vesterhavsluft.

De 2 praktisk indrettede badeværelser gør, at I ikke behøver at stå i kø til morgenbadet. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler, så du behøver ikke at opsamle vasketøj hen over ferien. Om aftenen kan du slappe af i feriehusets sauna. Nyd varmen efter en lang gåtur på den kilometerlange sandstrand og slap rigtig godt af.

Afslapning på terrassen

På den delvist afskærmede og delvist overdækkede terrasse kan du altid finde en rolig plet. Du kan sole dig på de komfortable terrassemøbler og liggestole, eller hvad med at benytte gasgrillen til en hyggelig grillaften med frisk fisk? Børnene kan gynge, imens maden tilberedes.

Den udendørs bruser er også særlig praktisk, for eksempel at skylle sandet af fra en dag på stranden eller for at opfriske efter en tur i sauna eller spa. Feriehuset har også ladestik til elbil. Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Smukke Bjerregård mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord

Det luksuriøse sommerhus på Humlegårdsvej 20 ligger i ferieområdet Bjerregård og kun en kort gåtur fra havet. Et ideelt udgangspunkt for en ferie på den maleriske sandstrand Vestkysten. Her kan du øve en række vandsportaktiviteter. Uanset om du surfer, fisker eller sub-boarder, så har du mange muligheder for at brænde energi af i eller omkring vandet.

Hvis du foretrækker det mere støjsvagt, kan du tage lange gåture eller cykelture. Til hverdagens behov er der også en velassorteret købmand i ferieområdet. Er du på udkig efter restauranter eller butikker, finder du dem i de nærliggende Hvide Sande eller Nørre Nebel. I Hvide Sande kan man for eksempel også fiske ved slusen eller se sælerne i havnebassinet.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1213

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles, riesiges Haus. Fußballfeld mit Toren, Billardtisch, Tischtennis und Sauna lassen keine lange Weile aufkommen.
Fußläufig zum Strand (20 min) und zum gut sortierten Kaufmann.
Reichlich Geschirr, so dass man auch bei viele Gästen gut zurecht kommt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Für uns war das Haus perfekt. Alles ist neu und hochwertig ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles großes und modernes Haus, dass grundsätzlich hält, was es verspricht. Schön gelegen, riesige Terrasse und auch bei 10 Personen kann man sich mal aus dem Weg gehen! Und die aufsteigende Deckenhöhe gibt ein schönes Raumgefühl, alles ist hell und offen, keine Enge, sondern Großzügigkeit und Freiraum!

Um es nochmal zu sagen – wunderbares Haus!

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:178 / 1.279
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...