Forkælelse og wellness til 8 personer i lækkert feriehus fra 2021

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 2, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1223
8 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette unikke sommerhus i Bjerregård har fokus på velvære på alle plan. Her er udendørs område med spa, sauna og bruser på den afskærmede terrasse, så I sammen og helt ugeneret kan hygge og slappe af i fred og ro. Indendørs kan I dyrke forskellige spil og aktiviteter, som poolbillard, bordtennis, dart o.s.v. Overalt er der indrettet lyst, lækkert og rummeligt, så oplevelsen bliver helstøbt.

Moderne, rummeligt og funktionelt

Samlingspunktet vil naturligt blive det indbydende køkken/alrum med morgenmadsbar og spiseplads. Nogle kan være i gang med madlavning, mens andre samtaler og hygger. Fra køkken/alrummet er der udgang til terrassen, samt til aktivitetsrum og værelser. De komfortable møbler og brændeovnen inviterer ind i stuen til yderligere afslapning. I aktivitetsrummet kan de konkurrencelystne starte en turnering i bordtennis, pool eller dart hen over ferien.

Feriehuset har 4 rummelige soveværelser med dobbeltsenge og 2 badeværelser, vaskemaskine og tørretumbler. Der er gulvvarme i hele feriehuset, samt en energisparende varmepumpe. Obligatorisk rengøring medfølger, så I ikke behøver at stresse med det den sidste dag.

Afskærmet og ugeneret

Sommerhuset på Bjerregårdsvej 2 er omgivet af lyse sandvolde med marehalm og stolper, så den rummelige terrasse er helt ugeneret. Til de små børn er der gyngestativ og sandkasse. På den delvist overdækkede terrasse kan I sammen tilberede et lækkert grillmåltid, og derefter nyde udespa, bruser og sauna imens aftenen falder på. I kan gå en frisk tur ned til den kilometerlange sandstrand og blive blæst godt igennem, før I afslutter endnu en dejlig feriedag.

Ferie i Bjerregård

Bjerregård er et populært ferieområde på grund af den helt særlige vestjyske natur med klitter, marehalm, lyng og fyrretræer. Beliggenheden er helt i top imellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, og dyre- og fuglelivet varierer med årstiden. For vandsportsentusiaster er her mange tilbud indenfor en overskuelig radius. Alt fra lystfiskeri til forskellige former for surfing, kano, subboarding og så videre findes imellem Nymindegab og Hvide Sande.

Er man mere til landaktiviteter, er der et ualmindelig smukt net af cykelstier rundt om Ringkøbing Fjord, og man må naturligvis ikke gå glip af besøg ved fjordens og Vesterhavets strande.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1223

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns herzlich in diesem schönen Haus erholt. Besonders die geschmackvolle und unterschiedliche Gestaltung der Zimmer hat uns gut gefallen. Wir würden es jederzeit wieder buchen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 1.489
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Apple TV, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...