Forkælelse og wellness til 8 personer i lækkert feriehus fra 2021

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 2, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1223
8 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette unikke sommerhus i Bjerregård har fokus på velvære på alle plan. Her er udendørs område med spa, sauna og bruser på den afskærmede terrasse, så I sammen og helt ugeneret kan hygge og slappe af i fred og ro. Indendørs kan I dyrke forskellige spil og aktiviteter, som poolbillard, bordtennis, dart osv. Overalt er der indrettet lyst, lækkert og rummeligt, så oplevelsen bliver helstøbt.

Moderne, rummeligt og funktionelt

Samlingspunktet vil naturligt blive det indbydende køkken/alrum med morgenmadsbar og spiseplads. Nogle kan være i gang med madlavning, mens andre samtaler og hygger. Fra køkken/alrummet er der udgang til terrassen, samt til aktivitetsrum og værelser. De komfortable møbler og brændeovnen inviterer ind i stuen til yderligere afslapning. I aktivitetsrummet kan de konkurrencelystne starte en turnering i bordtennis, pool eller dart hen over ferien.

Feriehuset har 4 rummelige soveværelser med dobbeltsenge og 2 badeværelser, vaskemaskine og tørretumbler. Der er gulvvarme i hele feriehuset, samt en energisparende varmepumpe. Obligatorisk rengøring medfølger, så I ikke behøver at stresse med det den sidste dag.

Afskærmet og ugeneret

Sommerhuset på Bjerregårdsvej 2 er omgivet af lyse sandvolde med marehalm og stolper, så den rummelige terrasse er helt ugeneret. Til de små børn er der gyngestativ og sandkasse. På den delvist overdækkede terrasse kan I sammen tilberede et lækkert grillmåltid, og derefter nyde udespa, bruser og sauna, imens aftenen falder på. Udebruseren kan benyttes fra april til november. I kan gå en frisk tur ned til den kilometerlange sandstrand og blive blæst godt igennem, før I afslutter endnu en dejlig feriedag.

Ferie i Bjerregård

Bjerregård er et populært ferieområde på grund af den helt særlige vestjyske natur med klitter, marehalm, lyng og fyrretræer. Beliggenheden er helt i top imellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, og dyre- og fuglelivet varierer med årstiden. For vandsportsentusiaster er her mange tilbud indenfor en overskuelig radius. Alt fra lystfiskeri til forskellige former for surfing, kano, subboarding og så videre findes imellem Nymindegab og Hvide Sande.

Er I mere til landaktiviteter, er der et ualmindelig smukt net af cykelstier rundt om Ringkøbing Fjord, og I må naturligvis ikke gå glip af besøg ved fjordens og Vesterhavets strande.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1223

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes Haus in super Zustand. Alles da was man braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Zu viert und mit Hund durften wir eine Woche in diesem wunderschönen Ferienhaus verbringen. Wie alle Häuser bisher bei Esmark war es top ausgestattet, mit allem, was wir für einen gelungenen Urlaub brauchten.

Besonders positiv überrascht bin ich immer wieder über die Küchenutensilien – da fehlen selbst Backformen, Handrührgerät und Auflaufformen nicht.

Der Außenwhirlpool ist ein Highlight. Die gleich angrenzende Straße haben wir kaum bemerkt und die Terrasse ist von dort aus nicht einsehbar.

Die Aufteilung vom Haus war für uns optimal. Die offene Küche und der leicht versetzte Wohnbereich bieten genug Platz für gemeinsame Spielerunden, leckere Abendessen und fürs Filme gucken. Aber jeder hatte auch die Chance, für sich zu sein.

Die Schlafzimmer sind zwar immer noch klein, aber in diesem Haus einen Tick größer als gewöhnlich und völlig ausreichend.

Wir haben uns rundum wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr modernes & hyggeliges Ferienhaus für 1 bis 8 Personen mit 4 Schlafzimmer, 2 Badezimmer, 1 Billardraum, offen gestalteter Küchen- Wohnbereich mit Kamin, großzügige Außenterrasse mit einem langen Esstisch, Feuerstelle, Außensauna und Whirlpool.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt, es war alles super sauber und es waren die bequemsten Betten ever, in denen wir in Dänemark geschlafen haben.
Wir kommen gerne wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 1.489
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Apple TV, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...