4-personers hus tæt på stranden

3
icon
icon
icon

Skodbjergevej 36, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3427
Gæsterne siger: icon icon

På Skodbjergevej 36 finder I dette flotte 4-personers hus, som råder over flere terrasser, hvor I kan nyde solen og udsigten. Stranden ligger blot 450 meter fra huset.

Strandnært hus til 4 personer i Skodbjerge

Dette 70 m2 sommerhus er lille, men hyggeligt, og ligger på en forhøjning i Skodbjerge. Der er plads til op til 4 personer, og huset egner sig rigtig fint til en familie med småbørn eller par, der gerne vil have en pause fra hverdagsstressen.

De mange, store vinduer i stuen slipper masser af lys ind i rummet og giver jer samtidig en rigtig flot udsigt ud over det unikke klitlandskab. Skulle vejret være dårligt, kan I tænde op i brændeovnen og læne jer tilbage på sofaen.

Ud over at holde jer varme, giver lyden af brændeovnens knitrende flammer en ægte følelse af hygge og ferie. Her kan I virkelig tage en pause fra hverdagens strabadser og nyde fritiden fuldt ud.

Fantastisk beliggenhed – kun 450 meter fra stranden

På de herlige solskinsdage kan I nyde den friske luft og solens varmende stråler på terrassen, eller I kan tage turen til stranden, der kun er en lille gåtur væk fra huset. Her er der fri leg for børnene, som både kan lege i sandet eller flyve med drage, mens I nyder godt af solen.

Efter en lang dag på stranden eller terrassen, står grillen klar til jer, så I kan lave en dejlig middag på terrassen og lade dagens sidste timer rinde ud på bedste vis.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3427

D.
sagde , Danmark

Lille fint hus til 2 pers. Pænt og rent.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 3.400
Renoveret / Byggeår:2008 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...