Bo skønt i klassisk klitgårdstil med panoramaudsigt, ved hav og fjord

4
icon
icon
icon
icon

Sommervej 48, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3895
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Her i dette gennemførte og charmerende hus på Sommervej 48 i Skodbjerge, har I virkelig muligheden for at lade jer forkæle med den omkringliggende naturs mange indtryk og den altid friske luft.

Udsigten er formidabel – huset ligger højt, og fra opholdsrummet er der en fantastisk udsigt over Ringkøbing Fjord, som ligger kun 300 meter fra huset.

Fra husets terrasse mod syd er der et helt fantastisk ”view” ud over den vilde og til dels uspolerede natur med klitterne i baggrunden. Mod vest har man frit udsyn til den yderste klitrække og Vesterhavet befinder sig kun 400 meter væk

Charmerende og flot indretning med hjemlig hygge, i skandinavisk stil

Huset er fra 2012 og rigtig dejligt og lyst indrettet med synlige bjælker og loftet åbent helt op i kip, hvilket giver et godt lys.  
Opholdsrummet med køkken- og spiseafdeling er husets hjerte, – herfra kan man følge med i det hele og være af selskabet, uanset om man er i køkkenet eller læser en god bog i sofaen inde ved brændeovnen.

Køkkenafdelingen er godt udrustet med bl.a. mikroovn og opvaskemaskine. I umiddelbar forlængelse er spisepladsen og sofa-hjørnet, hvorfra der er det mest fantastiske blik mod vest, udover klitlandskabet, hvor man kan man se den alleryderste klitrække og stien ned til Vesterhavet.

Vaskemaskine og tørretumbler gør ”feriepakningen” til en leg

Huset er overalt charmerende og hjemligt indrettet i den lyse skandinaviske stil, med bl.a. klinke- og trægulve. Der er desuden en energibesparende varmepumpe i huset, samt vaskemaskine og tørretumbler, hvilket letter enhver ”feriepakning”.

I huset her på Sommervej 48 er der plads til 6 personer, fordelt i 3 soverum, hvoraf det ene er med dobbeltseng og 2 værelser er med hver 2 enkeltsenge. Det ene værelse har desuden udgang til den østvendte terrasse, hvor man en sommermorgen kan indtage morgenkaffen til morgensolen.

I forbindelse med det praktiske badeværelse finder I også en sauna, hvor I på de køligere dage rigtig kan få varmen, måske efter en lang spadseretur i klitterne eller ved stranden.

Frisk luft, vild natur og havets brusen

Der er flere terrasser rundt om huset, så man altid kan finde en solplet. En hyggelig grillaften med solnedgangen og havets brusen i baggrunden, vil være den ultimative nydelse og afslapning for hele familien, også for familiens firbenede ven.

Den friske luft og den fantastiske udsigt, både den ene og den anden vej, er balsam for krop og sjæl. En ferie her i yderste klitrække og I vender garanteret tilbage til hverdagen med ny energi.

Du er velkommen til at tage hunden med på ferien her, men p.ga. allergi er det desværre ikke muligt at medbringe katte i huset.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset C3895

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage ist sehr schön. Man hat einen Blick zum Fjord und zum Meer. Die Ausstattung ist super. Wir können das Haus sehr gerne weiterempfehlen. Und hat es sehr gut gefallen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus mit super Ausblick, gut ausgestattet, angenehme Entfernung zum Strand, ruhige Lage und einfach ein Ort zum Entspannen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus in traumhafter Lage mit herrlichem Blick auf die Dünen und den Fjord.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 2.188
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...