Hyggeligt feriehus med legehus til børnene

3.5
icon
icon
icon
icon
2108
Vesterledvej 34, Haurvig - Søg på husnr. D3345
Gæsterne siger: icon icon

På Vesterledvej i Haurvig finder du dette hyggelig og velholdte feriehus. Huset ligger på en rolig beliggenhed for enden af en lille, blind stikvej. Der er opstillet legehus på grunden til børnene, så det er det helt ideelle hus for en børnefamilie, der gerne vil holde ferie ved Vesterhavet.

Hyggeligt feriehus med legehus til børnene

Feriehuset ligger som det sidste hus på en lille, blind stikvej til Vesterledvej. Huset ligger dermed i et dejligt, roligt område, som er perfekt til børnene. Foruden terrassen og den omkringliggende natur har feriehuset et gyngestativ og et godt legehus, som børnene kan lege i.

God, afskærmet terrasse

Fra husets spisestue er der direkte udgang til den hyggelige træterrasse, som er godt afskærmet, så du kan sidde i læ og nyde solen. Til terrassen hører havemøbler, liggestle og grill. Hvem kunne ikke tænke sig at nyde lune sommeraftener her? Tænde op i grillen og nyde de skønne omgivelser, mens børnen leger. Til feriehuset hører også en carport, hvor bilen kan holde parkeret i læ.

Husets indretning er perfekt til hygge og samvær

Feriehuset er hyggeligt og personligt indrettet med klinker i stue og trægulv i soveværelse. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stue og spiseplads. På den måde får en I følelse af at være sammen, selvom I laver forskellige ting. Børnene kan lege på stuegulvet, mens du læser en god bog i sofaen, og der laves mad i husets nyrenoverede køkken. Huset har varmepumpe og gratis, trådløst internet. Derudover er det tilladt at medbringe to hunde – helt gratis.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3345

D.
icon
icon
sagde , Sorø

Fint hus til prisenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.379
Renoveret / Byggeår:1994 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...