Hyggeligt feriehus med legehus til børnene

3
icon
icon
icon

Vesterledvej 34, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3345
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Vesterledvej i Haurvig finder du dette hyggelig og velholdte feriehus. Sommerhuset ligger på en rolig beliggenhed for enden af en lille, blind stikvej. Der er opstillet legehus på grunden til børnene, så det er det helt ideelle feriehus for en børnefamilie, der gerne vil holde ferie ved Vesterhavet.

Hyggeligt feriehus med legehus til børnene

Feriehuset ligger som det sidste hus på en lille, blind stikvej til Vesterledvej. Sommerhuset ligger dermed i et dejligt, roligt område, som er perfekt til børnene. Foruden terrassen og den omkringliggende natur har feriehuset et godt legehus og en sandkasse, som børnene kan lege i. Fra sommerhuset er der 500 meter til stranden, som I uden tvivl kommer til at besøge flere gange, hvad enten det er, mens solen står allerhøjest på himlen eller til en smuk solnedgang.

God, afskærmet terrasse

Fra sommerhusets spisestue er der direkte udgang til den hyggelige træterrasse, som er godt afskærmet, så du kan sidde i læ og nyde solen. Til terrassen hører havemøbler, liggestole og grill. Hvem kunne ikke tænke sig at nyde lune sommeraftener her? Tænd op i grillen og nyd de skønne omgivelser, mens børnene leger, og I venter på et lækkert måltid.

Til feriehuset hører også en carport, hvor bilen kan holde parkeret i læ.

Sommerhusets indretning er perfekt til hygge og samvær

Feriehuset er hyggeligt og personligt indrettet med klinker i stue og trægulv i soveværelser. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stue og spiseplads. På den måde får en I følelse af at være sammen, selvom I laver forskellige ting. Børnene kan lege på stuegulvet, mens du læser en god bog i sofaen, og der laves mad i feriehusets nyrenoverede køkken. I skal naturligvis også have tændt op i brændeovnen i løbet af ferien. Den sørger ikke blot for en dejlig varme, men også en ekstra hyggelig feriestemning.

Sommerhuset har varmepumpe og gratis, trådløst internet. Derudover er det tilladt at medbringe to hunde – helt gratis.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3345

DE
D.
sagde , Deutschland

Für uns als dreiköpfige Familie war es perfekt
Und einfach gemütlich

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches Ferienhaus, das alle Erwartungen erfüllt. Auch im Herbst lässt sich das Haus gut mit Kaminofen und Wärmepumpe heizen.
Sehr gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist in einem sauberen und zeitgemäßen Zustand. Die Räumlichkeiten sind für maximal 6 Personen und ansonsten ausreichend ausgestattet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.379
Renoveret / Byggeår:1994 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...